counter

Αλεξάνδρα Βαρζάρι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από το “Power of Love”

Αλεξάνδρα Βαρζάρι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από το “Power of Love”
Αλεξάνδρα Βαρζάρι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από το “Power of Love”

Την Παρασκευή 19 Απριλίου προβλήθηκε ένα ανατρεπτικό Gala επεισόδιο του «Power of Love», καθώς η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ότι ένας άντρας και μία γυναίκα θα αποχωρήσουν. Ο Νοντάρης Αραπίδης και η Αλεξάνδρα Βαρζάρι ήταν οι δύο παίκτες με τις περισσότερες ψήφους, μέχρι που ακολούθησε μία άλλη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η νέα ανακοίνωση ανέφερε ότι τελικά μόνο ένας παίκτης θα αποχωρήσει αλλά αυτός θα κριθεί από τους συμπαίκτες τους οι οποίοι θα δώσουν αρνητική ψήφο… δημόσια. Η Αλεξάνδρα Βαρζάρι συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Λίγες ώρες μετά η ίδια ανάρτησε μία φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε: «Αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε εσάς που με στηρίξατε, σε εσάς που με τα όμορφά σας μηνύματα μου δίνατε το κουράγιο για να συνεχίσω παρ' όλη την έντονη πίεση. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Σίγουρα δεν θα χαθούμε θα παραμείνω εδώ και θα συνεχίσω να σας δείχνω στιγμές της ζωής μου. Όσο για εκείνους που δεν με κατάλαβαν ποτέ ελπίζω κάποια στιγμή ίσως τύχει να συναντηθούμε και τότε πραγματικά καταλάβετε.... Να είστε όλοι σας καλά και να μην ξεχνάτε "το αληθινό παιχνίδι βρίσκεται έξω και αυτός είναι ο πραγματικός αγώνας».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR