counter

Αλ Πατσίνο! Η σύντροφός του τον χώρισε: “Είναι γέρος και τσιγκούνης”

Αλ Πατσίνο! Η σύντροφός του τον χώρισε: “Είναι γέρος και τσιγκούνης”
Αλ Πατσίνο! Η σύντροφός του τον χώρισε: “Είναι γέρος και τσιγκούνης”

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η 43χρονη Ισραηλινή ηθοποιός Μεϊτάλ Ντοχάν αποφάσισε να χωρίσει με τον 79χρονο Αλ Πατσίνο!

Το ζευγάρι έχει τραβήξει πλέον ξεχωριστούς δρόμους και η απόφαση φαίνεται πως άνηκε στην Μεϊτάλ Ντόχαν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός σε περιοδικό του Ισραήλ αποκάλυψε πως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν πολύ μεγάλος ηλικιακά και τσιγγούνης.

«Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα, ακόμη κι αν είναι ο Αλ Πατσίνο», είπε η πρώην σύντροφός του ηθοποιού και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η διαφορά ηλικίας είναι δύσκολη, ναι. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά πλέον είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, παρά την αγάπη μου, δεν άντεξε η σχέση μας. Μαλώσαμε πρόσφατα και τον χώρισα, αλλά φυσικά και τον αγαπάω και τον εκτιμώ, και χαίρομαι που ήμουν δίπλα του όταν με χρειάστηκε αλλά και το γεγονός ότι αποτέλεσα μέρος της κληρονομιάς του. Είναι μεγάλη τιμή για μένα,. Χαίρομαι που είχαμε αυτή τη σχέση και ελπίζω να μείνουμε δύο καλοί φίλοι»

Η Μεϊτάλ Ντόχαν στη συνέχεια έκανε και άλλη μία αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Αλ Πατσίνο, αφού άφησε να εννοειθεί ότι είναι τσιγγούνης: «Μου αγόραζε μόνο λουλούδια», είπε. «Πώς να το πω ευγενικά ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει λεφτά;».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR