counter

"Ακροβάτες της τύχης": Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν με τα παιδιά τους στην πρεμιέρα;

"Ακροβάτες της τύχης": Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν με τα παιδιά τους στην πρεμιέρα;
"Ακροβάτες της τύχης": Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν με τα παιδιά τους στην πρεμιέρα;

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης «Ακροβάτες της τύχης» απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την Κυριακή 12 Οκτωβρίου πολλούς εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου που έσπευσαν να την απολαύσουν. Οι Ακροβάτες της τύχης δημιουργούν μια ξεχωριστή οπτική για το παιδικό θέατρο και στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού θεάτρου ανεβαίνουν αξιόλογοι Έλληνες καλλιτέχνες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Ευρυδίκη, ο Ορέστης Τρίκας και οι Νικόλας Μπράβος, Αντώνης Πασβάντης, Μυρσίνη Δόξα, Νίκος Βατικιώτης, Κίττυ Μαργαρίτη, Σταμάτης Πακάκης, Κωνσταντίνα Χρίστου, Βασιλική Λαθύρη, ως «Ακροβάτες της τύχης» θα ξεδιπλώσουν σε μια φαντασμαγορία σκηνικών, κοστουμιών, οπτικών εφέ, εναέριων χορογραφιών και ζωντανής μουσικής, την αλήθεια και τους μύθους, ψυχαγωγόντας με χιούμορ τους λιλιπούτειους αλλά και μεγαλύτερους θεατές.  Το κείμενο και τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Κέλλυ Σταμουλάκη και τη μουσική ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Στην πρεμιέρα ο φακός απαθανάτισε μεταξύ άλλων τη  Βάνα Μπάρμπα, το  Γιώργο Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλλυ, το Μέμο Μπεγνή, το, Βασίλη Λέκκα και τη  Φιλίτσα Καλογεράκου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR