counter

Ακόμη και η πιο γλυκιά ηθοποιός του Hollywood έχει sex tape!

Ακόμη και η πιο γλυκιά ηθοποιός του Hollywood έχει sex tape!
Ακόμη και η πιο γλυκιά ηθοποιός του Hollywood έχει sex tape!

Εmma Stone

 Από την Πέπη Τυλιγάδη

H συμμετοχή της σε ρομαντικές κομεντί την καθιέρωσαν ως την ανερχόμενη και λαμπερή ηθοποιό του αμερικανικού κινηματογράφου. Οι ρόλοι που έχει υποδυθεί την παρουσιάζουν ως το γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Σημερινά δημοσιεύματα αποκάλυψαν προς έκπληξη όλων ότι η Emma Stone μπορεί να υποστηρίξει με επιτυχία και πιο αισθησιακούς ρόλους!

Έτσι μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ρομαντική ταινία, "Crazy, Stupid, Love", η 24χρονη ηθοποιός είναι και πρωταγωνίστρια μιας καυτής ερωτικής βραδιάς που είχε με πρώην σύντροφό της.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας New York Post ανέφεραν σήμερα: "Το tape βιντεοσκοπήθηκε πολύ πριν γνωρίσει τον τωρινό σύντροφό της Andrew Garfield και πριν γίνει διάσημη. Ήταν πολύ νέα και μάλλον δεν θα σκέφτηκε ότι θα της προκαλούσε ποτέ πρόβλημα.

Όσο για την απορία όλων αν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στο διαδικτύο, πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού δήλωσε αποκλειστικά στο gossip site "Radar Online": "Το video δεν ψάχνει αγοραστή, αλλά θα παραμείνει στα χέρια του πρώην συντρόφου της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αργότερα. Όσο πιο πολύ λάμπει το αστέρι της, τόσο περισσότερη αξία παίρνει το video".

Είμαστε σίγουροι πως αν και όποτε βγει προς πώληση το ενδιαφέρον των αγοραστών θα είναι μεγάλο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR