counter

Άκης Τσοχατζόπουλος: Η επιστολή που άφησε στον γιο του στην τρίτη διαθήκη - "Παιδί μου…"

Άκης Τσοχατζόπουλος: Η επιστολή που άφησε στον γιο του στην τρίτη διαθήκη - "Παιδί μου…"
Άκης Τσοχατζόπουλος: Η επιστολή που άφησε στον γιο του στην τρίτη διαθήκη - "Παιδί μου…"

Σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε στην εκπομπή “Το Πρωινό” την επιστολή που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην τρίτη του διαθήκη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα τελευταία γραπτά λόγια του πολιτικού προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο junior που συμπληρώνει φέτος τα 17 χρόνια ζωής. Να σημειώσουμε, πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέθανε τον Αύγουστο του 2021.

Η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Τσοχατζοπούλου διάβασε την εν λόγω επιστολή για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Η ίδια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Δείτε επίσης! Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Φεύγει από την Ελλάδα μαζί με τον γιο της όπου θα σπουδάσει στη Μ. Βρετανία

Η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλος για τον γιο του

«Παιδί μου, γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες. Ξέρω πως έχω κάνει λάθη και λυπάμαι γι’ αυτά. Απέχω πολύ από το να είμαι ο τέλειος γονιός. Όμως έκανα τα πάντα, ό,τι καλύτερο μπορούσα για σένα. Αυτά τα λάθη έγιναν από έλλειψη κατανόησης κι όχι από έλλειψη αγάπης. Γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθες στη ζωή μου, ήξερα πως θα σε αγαπούσα με όλο μου το είναι. Σε αγαπάω πιο πολύ από ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τώρα και για όλη την αιωνιότητα.

Παιδί μου, όποιο κι αν είναι το ταξίδι που θα σε πάει η ζωή, προσεύχομαι να είσαι πάντα ασφαλής και να απολαύσεις τη διαδρομή. Και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάς τον δρόμο που θα σε επιστρέψει πίσω στο σπίτι σου. Ο μπαμπάς σου», ήταν τα λόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου στον γιο του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR