counter

Άκης Πετρετζίκης: Το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Demy και η συγκατοίκηση

Άκης Πετρετζίκης: Το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Demy και η συγκατοίκηση
Άκης Πετρετζίκης: Το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Demy και η συγκατοίκηση

Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε στο περιοδικό People και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για τα σχέδια συγκατοίκησης με την αγαπημένη του Demy αλλά και τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

Ο Άκης Πετρετζίκης δηλώνει πως το επόμενο βήμα στη σχέση του με την τραγουδίστρια είναι η συγκατοίκηση και είναι κάτι που το θέλει πολύ. Ο Άκης Πετρετζίκης είπε στο περιοδικό: "Στη σχέση μου δεν μου αρέσει να σχεδιάζω το επόμενο βήμα. Θα έρθει από μόνο του. Για μένα, εξάλλου, αν συγκατοικήσεις με κάποιον, είναι σαν να παντρεύεσαι. Όχι ότι δεν μένουμε και τώρα μαζί με τη Δήμητρα αλλά ουσιαστικά δεν συγκατοικούμε. Σίγουρα, το επόμενο βήμα στη σχέση μας θα είναι η συγκατοίκηση και το θέλω κι εγώ. Σκοπός είναι να βγει αυθόρμητα και στους δύο. Είναι μια ωραία σχέση, με τα "πάνω" της και τα "κάτω" της. Τη στενοχωρώ, όπως ένα αγόρι τη φίλη του κι εκείνη με στενοχωρεί, όπως ένα κορίτσι το φίλο του. Εξάλλου όταν μια σχέση δεν έχει τα "πάνω" και τα "κάτω" της, λένε πως υπάρχει πρόβλημα. Είναι σαν να μην αγαπάς τον άλλο".

Ο Άκης Πετρετζίκης πριν αποφασίσει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην μαγειρική σπούδαζε λογιστική ενώ έχει κάνει και την πρακτική του εξάσκηση σε τράπεζα!  "Πέρασα στη λογιστική, άντεξα ένα εξάμηνο κι έφυγα. Έκανα την πρακτική μου σε τράπεζα και στα 20 αποφάσισα πως ούτε αυτό μου άρεσε. Με καθαρά λογιστικό τρόπο, όμως, κατέγραψα ποια είναι τα πράγματα που μου αρέσουν, όπως το φαγητό και τα ταξίδια, και με ποια ακριβώς επαγγέλματα συνδυάζονται αυτά. Κάπως έτσι, με “συν” και “πλην”, κατέληξα στη μαγειρική" εξομολογείται στο People.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR