counter

Άκης Πετρετζίκης & Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Βάφτισαν την κόρη τους! Το ιδιαίτερο όνομα που επέλεξαν

Άκης Πετρετζίκης & Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Βάφτισαν την κόρη τους! Το ιδιαίτερο όνομα που επέλεξαν
Άκης Πετρετζίκης & Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Βάφτισαν την κόρη τους! Το ιδιαίτερο όνομα που επέλεξαν

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για τον Άκη Πετρετζίκη και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, οι οποίοι βάφτισαν την 7,5 περίπου μηνών κόρη τους.

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Ακυλίνα, ενώ την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από το μυστήριο στα instastories.

Διαβάστε επίσης: Aκης Πετρετζίκης: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τη γλυκιά κορούλα του μετά τη γέννησή της

Η τελετή έλαβε χώρα στο Κορωπί, ενώ ο Άκης Πετρετζίκης ήταν αυτός που επιμελήθηκε το μενού, όπως μας ενημέρωσε με βίντεο που δημοσίευσε.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον δύο περίπου ετών Αχιλλέα.

Η καθημερινότητα του Άκη Πετρετζίκη με τα παιδιά του

Μιλώντας πριν λίγους μήνες για το πώς περνάει με δύο παιδιά, ο Άκης Πετρετζίκης είχε εξομολογηθεί: «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε “ακούσει” λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες οκ. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο… Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Δυσκολευτήκαμε 10 ημέρες με τον Αχιλλέα. Κάπου κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε “γεια σου”. Κανονικά 4:15-4:30 ξυπνάω για να μου βγαίνει το πρόγραμμα. Θέλω το πρωί να παίξω με τον πιτσιρικά πριν φύγω για τη δουλειά, να πάω γυμναστήριο, να ετοιμάσω όλα τα πράγματα. Είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόγραμμα. Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ. Το 11, 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR