counter

Άκης Πετρετζίκης: “Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου αποτυχία και δεν ντρέπομαι να το πω”

Άκης Πετρετζίκης: “Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου αποτυχία και δεν ντρέπομαι να το πω”

Στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε για όλα ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην επιστροφή της επιτυχημένης εβδομαδιαίας εκπομπής του τονίζοντας ότι χαίρεται πολύ όταν κάτι πετυχαίνει ενώ η αποτυχία τον στεναχωρεί πολύ.

Ακόμα, ο Άκης Πετρετζίκης σημείωσε πως: «Έχω την λογική πάντα πως είτε κάνω κάτι καλά είτε δεν το κάνω καθόλου. Δεν γίνεται οτιδήποτε φτιάχνεις να είναι επιτυχημένο. Πίσω από την επιτυχία κρύβονται πάρα πολλές αποτυχίες. Όταν κάτι δεν πάει καλά εκ των πραγμάτων στεναχωριέμαι. Η αποτυχία είναι κάτι που σε κάνει καλύτερο, δυνατότερο και πρέπει οπωσδήποτε να την αντιμετωπίσεις. Η επιτυχία είναι σχετική γιατί, πριν βγω MasterChef, στα 25 μου είχα πετύχει. Είχα κάνει αυτά που ήθελα".

Ο ίδιος μίλησε και για την συμμετοχή του στην αγγλική μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, αλλά και για την μεγαλύτερη αποτυχία του.Για την ακρίβεια δήλωσε: «Με ένα μέιλ το BBC μου ζήτησε να συμμετάσχω σε αυτό. Έπαιξε ρόλο ότι είχα κάνει το αντίστοιχο concept, μη πετυχημένο βέβαια στην Ελλάδα. Το είχα κάνει εδώ πέρα, σαν παρουσιαστής και όχι σαν μάγειρας.Εκ των πραγμάτων θεωρώ ότι το πιο αποτυχημένο πρότζεκτ που έχω κάνει στη ζωή μου, μιας και μιλούσαμε για επιτυχίες και αποτυχίες, είναι το Ready Steady Cook. Το καρπώθηκα εγώ και δικαίως από τη στιγμή που βγαίνω μπροστά. Τελικά, όμως, μου βγήκε μάλλον σε καλό" συμπλήρωσε ο Άκης Πετρετζίκης.

Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR