counter

Άκης Πετρετζίκης: Αποκαλύπτει πότε και γιατί έκανε στημένο paparazzi

Άκης Πετρετζίκης: Αποκαλύπτει πότε και γιατί έκανε στημένο paparazzi
Άκης Πετρετζίκης: Αποκαλύπτει πότε και γιατί έκανε στημένο paparazzi

Άκης Πετρετζίκης

Συντέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Άκης Πετρετζίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τα paparazzi αποκαλύπτοντας πότε έκανε ο ίδιος ένα στημένο "θέμα".

-Αν ήταν άλλος στη θέση σου, που θα είχε δεσμό με τραγουδίστρια, θα φρόντιζε να επιδεικνύει τη σχέση του με κοινές εξόδους και φωτογραφίσεις. 

Ακούω και εγώ διάφορους που συνεννοούνται με τους φωτογράφους για να τους απαθανατίσουν δήθεν τυχαία με την κοπέλα τους και απορώ. Είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. Με έχουν πάρει τηλέφωνο πολλές φορές από διάφορα περιοδικά και μου έχουν ζητήσει να «στήσουμε» ένα παπαρατσικό θέμα. Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το έχω κάνει μόνο μία φορά, πολλά χρόνια πριν, όταν μου πρότειναν να φωτογραφηθώ μόνος μου έξω από το μαγαζί όπου εργαζόμουν τότε. Όσες φορές με έχει συλλάβει ο φωτογραφικός φακός μαζί με την Demy, ειλικρινά δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Ακόμη και το περσινό καλοκαίρι που κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από τις διακοπές μας στη Μήλο, δεν καταλάβαμε πώς έγινε. Είχε έρθει ένας τύπος δίπλα μας, έστρωσε την πετσέτα του κοντά στη δική μας, έστησε και την ομπρέλα του και μπήκε στη θάλασσα να απολαύσει το μπάνιο του. Πού να φανταστούμε ότι ήταν φωτογράφος;

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

coverOK

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR