counter

Αξιαγάπητα τα παιδάκια της celebrity με τις πιτζαμούλες!

Αξιαγάπητα τα παιδάκια της celebrity με τις πιτζαμούλες!
Αξιαγάπητα τα παιδάκια της celebrity με τις πιτζαμούλες!

H 32χρονη πάμπλουτη γόνος της οικογένειας Τrump, Ivanka, στις 14 Οκτωβρίου 2012 υποδέχτηκε μαζί με τον σύζυγό της Jared Kushner το δεύτερο παιδί τους, τον δύο μηνών γιο τους Joseph Frederick Kushner. Δύο χρόνια νωρίτερα ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Arabella Rose που δείχνει πια να έχει υπό την "προστασία" της τον μικρό της αδερφό, όντας οι δύο τους αχώριστοι. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά του 2013 ήταν γεμάτα ευτυχισμένες στιγμές για την οικογένεια.

Η Ινanka Trump καθ’όλη την διάρκεια των γιορτών δεν παρέλειπε να τροφοδοτεί τον λογαριασμό της στο Instagram με ενσταντανέ της οικογένειας που από ό,τι φαίνεται βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Η 32χρονη γόνος της οικογένειας Trump δεν χόρταινε να απαθανατίζει τα παιδιά σε πολλές φάσεις τους κατά την διάρκεια της κάθε ημέρας τους. Εκείνα, αγαπημένα μοιράζονταν ακόμα το ίδιο κρεβάτι για να κοιμηθούν, με την μικρή Αrabella Rose να δείχνει ως "φυλακας-άγγελός" του μικρού της αδερφού.Τα δύο αδερφάκια, μάλιστα, φορώντας τις πιτζαμούλες φωτογραφήθηκαν από την μητέρα τους και εκείνη ανήρτησε την φωτογραφία τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ως λεζάντα ευχές για "Καλή Χρονιά".

Η Ιvanka Trump, αν και έγινε για δεύτερη φορά μητέρα πριν από ελάχιστο χρονικό διάστημα, διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της και την απαστράπτουσα εμφάνισή της εντυπωσιάζοντας με τις στυλιστικές της επιλογές που πάντα ξεχωρίζουν. Την νέα χρονιά την υποδέχθηκε στην αγκαλιά του συζύγου της στο Μar-a-lago Club στο Palm Beach της Florida, επιχείρηση που ανήκει στον πατέρα της, Donald. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR