counter

Αιμίλιος - MasterChef: Το ειρωνικό σχόλιο του Σταύρου - "Δε χάρηκα που πήρε λευκή ποδιά, μου είπε…"

Αιμίλιος - MasterChef: Το ειρωνικό σχόλιο του Σταύρου - "Δε χάρηκα που πήρε λευκή ποδιά, μου είπε…"
Αιμίλιος - MasterChef: Το ειρωνικό σχόλιο του Σταύρου - "Δε χάρηκα που πήρε λευκή ποδιά, μου είπε…"

Ο Αιμίλιος από την Αγία Νάπα έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να μπει στο σπίτι του MasterChef, ωστόσο δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη λευκή ποδιά και να συμμετάσχει στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο νεαρός παίκτης, που είχε δηλώσει πως χρειάζεται τα χρήματα του επάθλου, καθώς είναι σε διαδικασία φυλομετάβασης και θέλει να κάνει το χειρουργείο, βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή Breakfast@star και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα σκηνικό που συνέβη στα παρασκήνια με τον Σταύρο.

«Δεν χάρηκα καθόλου που πήρε ο Σταύρος τη λευκή ποδιά. Όσο ήμασταν στο ξενοδοχείο, πριν το δοκιμαστικό, είχαμε καθίσει σε ένα σαλονάκι. Ήμασταν σε έναν καναπέ 4-5 άτομα και πάνω σε μια συζήτηση μού είπε “τι αντράκι είσαι εσύ”.

Διαβάστε επίσης: MasterChef 2023: Αυτοί ειναι οι 24 παίκτες και τα βιογραφικά τους

Δεν απάντησα προφανώς, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα τσακωθεί. Εγώ το πήρα ειρωνικά αυτό που είπε. Δεν του απάντησα καν. Κάποιος άλλος του απάντησε “σίγουρα πιο αντράκι από σένα”. Η Αγγελική το είπε. Δεν απολογήθηκε, σηκώθηκε κι έφυγε. Δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του. Είναι ένα παιχνίδι που η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν χρειάζομαι τη συγγνώμη κανενός» είπε ο Αιμίλιος.

Θυμίζουμε πως στις οντισιόν ο Αιμίλιος είχε εξομολογηθεί πως είχε πέσει θύμα bullying και αυτός ήταν ο λόγος που για δύο χρόνια απέχει από τις κουζίνες. «Είμαι τρανς και κάποιοι με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται, κάποιοι δεν το δέχονται… Για διάφορους λόγους. Είναι πώς νιώθεις… τώρα να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα μόνο και μόνο για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι και να καταπιέζεις για μία ζωή τον εαυτό σου; Να ζεις μία ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι; Τι την ζεις;», είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Αιμίλιος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR