counter

Αίας Μανθόπουλος: Η κατάσταση της υγείας του και η απάντηση του Ιάκωβου Μυλωνά για τα δημοσιεύματα που τον "πέθαναν"

Στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν», βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Δεν ήταν ωστόσο λίγα τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και ανέφεραν ότι ο Αίας Μανθόπουλος πέθανε κάτι που δεν ίσχυε.

 Αίας Μανθόπουλος – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Η Φαίη Φώτου από «το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε πως ο Αίας Μανθόπουλος μεταφέρθηκε στις 9 Οκτωβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δείτε επίσης - Αίας Μανθόπουλος: Η σύντροφός του μιλά για την κατάσταση της υγείας του - "Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού"

Όπως είπε η δημοσιογράφος οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον πήγαν σε απλό θάλαμο ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν, η υγεία του υποτροπίασε και έτσι μεταφέρθηκε ξανά στην εντατική.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε όμως και ο Ιάκωβος Μυλωνάς, ο οποίος με αφορμή τα δημοσιεύματα που «πέθαναν» τον Αίαντα Μανθόπουλο θέλησε να ξεκαθαρίσει όλη την αλήθεια για την υγεία του φίλου του.

«Τον βγάζουν από την εντατική για να τον βάλουνε στο θάλαμο αποκατάστασης και να μιλήσουν για το τι μέλει γενέσθαι εγώ είμαι πολύ ήσυχος... Με παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας μία αγαπημένη φίλη και μου λέει βγήκε δημοσίευμα πως ο Αίαντας μας πέθανε έχω μείνει άναυδος δεν ξέρω τι να πω.. ψάχνουμε στο internet βλέπω αυτό το δημοσίευμα...Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα» είπε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR