counter

Αγωνία για ηθοποιό από τα Κλεμμένα Όνειρα: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η απόδραση

Αγωνία για ηθοποιό από τα Κλεμμένα Όνειρα: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η απόδραση
Αγωνία για ηθοποιό από τα Κλεμμένα Όνειρα: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η απόδραση

Μια περίε υπόθεση εγκλεισμού σε ψυχιατρείο διαδραματίστηκε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με πρωταγωνίστρια μια ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» του MEGA. Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους.Ο πατέρας της, μιλώντας στην Espresso, δηλώνει ότι η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και πρέπει επειγόντως να πάρει τα φάρμακα της!

Το τηλεφώνημα της στον Σπύρο Μπιμπίλα

Όπως μεταφέρει ο Αλκίνοος Μπουνιάς στην εφημερίδα, η ηθοποιός τηλεφώνησε προχτές στον Σπύρο Μπιμπίλα, με τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία. «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου» του είπε.

Τι δήλωσε ο πατέρας της;

Ο ηθοποιός επικοινώνησε με τον πατέρα της, ο οποίος περιγράφει τα γεγονότα διαφορετικά. «Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε» λέει ο πατέρας της και επισήμανε ότι πρέπει να συνεχίσει να παίρνει τα φάρμακα της. Η ηθοποιός παρέμεινε εξαφανισμένη όλο το Σαββατοκύριακο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR