counter

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Δούκας πολεμάει τον Ακύλα με Ζάχο και Μελέτη – Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Δούκας πολεμάει τον Ακύλα με Ζάχο και Μελέτη – Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη
Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Δούκας πολεμάει τον Ακύλα με Ζάχο και Μελέτη – Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Σύμφωνα με το περιοδικό “MyTv” ένα πτώμα και ένας ανελέητος πόλεμος θα µας απασχολήσουν στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής.

Συγκεκριμένα, οούκας µε τον Μελέτη και τον Ζάχο αρχίζουν πόλεμο εναντίον του Ακύλα, τη στιγμή όμως που ανασύρεται το πτώμα του Λούβαρη και η οικογένεια Σεβαστού αναστατώνεται. 

Άγριες Μέλισσες - Ο Δούκας πολεμάει τον Ακύλα με Ζάχο και Μελέτη

Ο ∆ούκας είναι αποφασισµένος να βάλει φρένο στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ακύλα και για να τα καταφέρει, όπως ήδη έχουμε δει, ζήτησε τη στήριξη αλλά και τη συμμµαχία των κατοίκων του ∆ιαφανίου. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, παίρνει και µία σημαντική απόφαση και για την προσωπική του ζωή. Θέλοντας να δώσει τέλος και στη διαμάχη του µε τη Μυρσίνη, χωρίζει οριστικά από την Αντιγόνη, την οποία εγκαταλείπει.

Βέβαια, η Μυρσίνη συγκρούεται µε την Αντιγόνη, που καταλαβαίνει πως η αντίζηλός της δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη. Όσο, όμως, ο Σεβαστός μαζεύει τις δυνάμεις του και προσπαθεί να πείσει τα παιδιά του, τους ∆ιαφανιώτες αλλά και τον Μελέτη να πολεµήσουν τον Ακύλα, µία εξέλιξη προκαλεί αναστάτωση. Η ανεύρεση ενός πτώµατος ανοίγει µια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση. Ο λόγος για το πτώµα του Λούβαρη.

Του µοναδικού µάρτυρα της δολοφονίας του Θέµελη από τον ∆ούκα, εκείνο το µοιραίο βράδυ που τελικά άλλαξε τις ισορροπίες αλλά και τη ζωή όλων. Το πτώµα του άτυχου εργάτη ανασύρεται και αποδεικνύεται πως δεν εξαφανίστηκε, όπως θα ήθελε ο ∆ούκας να πιστέψουν όλοι. Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουµε, η υπόθεση ανοίγει ξανά και φέρνει τεράστιες ανατροπές αλλά και τρόµο στον ∆ούκα και στον Μελέτη πως θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και η ανάµειξή τους. Από αυτή την εξέλιξη, φυσικά, θορυβείται και η Πηνελόπη, η οποία ψάχνει τρόπο να δικαιώσει τη µνήµη του Αλέξη Γραµµατικού, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, αλλά και να τιµωρήσει τον πατέρα της, αφού από την πρώτη στιγµή ήταν πεπεισµένη πως εκείνος τον σκότωσε.

Ωστόσο, ο ∆ούκας βάζει προτεραιότητά του τον πόλεµο που έχει ανοίξει µε τον Ακύλα, καθώς δίνει µάχη µε τον χρόνο προκειμένου να τον εµποδίσει να εδραιώσει τα σχέδιά του και να καταστρέψει το ∆ιαφάνι. Ο Μεγαρίτης, χωρίς να έχει ιδέα για τις συµµαχίες που προσπαθεί να συνάψει ο ∆ούκας, προχωράει τα µεγαλεπήβολα σχέδιά του στο ∆ιαφάνι ώστε να το εξαφανίσει από τον χάρτη. Όπως θα δούµε, όµως, ο Σεβαστός, έχοντας στο πλάι του τον Μελέτη, περνάει στην αντεπίθεση.

Ο ∆ούκας αρχίζει έναν υπόγειο πόλεμο εναντίον του Ακύλα, χρησιµοποιώντας τον Μελέτη αλλά και τον Ζάχο, ο οποίος είναι αποφασις,ένος κι εκείνος να βάλει τέλος στην εξουσία του Μεγαρίτη. Οι τρεις άντρες ενώνουν τις δυνάμεις τους και την εξουσία που έχουν εναντίον του Μεγαρίτη, αν και ξέρουν καλά πως η σύγκρουση μαζί του θα είναι σφοδρή και η νίκη απέναντί του καθόλου εύκολη. Από την άλλη, το ∆ιαφάνι καλείται να ψηφίσει εάν πρέπει να δεχτεί τη βοήθεια που τους προσφέρει ο ∆ούκας για τη μάχη εναντίον του αεροδρομίου. Η απόφασή τους θα είναι καθοριστική. Και όπως θα δούμε, ο Ακύλας θα βρεθεί απ’ τη μια στιγμή στην άλλη µε την πλάτη στον τοίχο, µε τα αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα. Γρήγορα, θα αντιληφθεί τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει εναντίον του, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει τα όπλα. Και αυτός ο πόλεµος θα έχει µόνο έναν νικητή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR