counter

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ερωτική εξομολόγηση “φωτιά” του Πέτρου στην Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ερωτική εξομολόγηση “φωτιά” του Πέτρου στην Ασημίνα
Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ερωτική εξομολόγηση “φωτιά” του Πέτρου στην Ασημίνα

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ξεκίνησε να προβάλλεται και οι τηλεθεατές παρακολουθούν ήδη καταιγιστικές εξελίξεις και πολλές ανατροπές.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’ Clock, στα επόμενα επεισόδια, ανάμεσα σε άλλα, ο Πέτρος βρίσκεται σε δεινή θέση και αποφασίζει να εγκαταλείψει τη χώρα. Πριν, όμως, κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα. Ακόμη, η ώρα της απόφασης για τον Δούκα φτάνει και οι αδελφές Σταµίρη πηγαίνουν στο δικαστήριο.

Ο Πέτρος συνεχίζει τις προσπάθειές του προκειμένου να μάθει τι συνέβη στον αδελφό του, αλλά και εκείνη την ημέρα στο καταφύγιο στο βουνό. Μάλιστα, κινείται μυστικά απ’ όλους, πιάνει τον Σκαφά και τον ανακρίνει μέχρι να καταφέρει να τον κάνει να μιλήσει. Ωστόσο, µία αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια. Ενημερώνεται πως ένας άντρας µε τον οποίο συνεργαζόταν συνελήφθη. Ο Πέτρος είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και αντιλαμβάνεται πως η αντίστροφη μέτρηση και για εκείνον έχει ξεκινήσει.

Έτσι, παίρνει την καθοριστική απόφαση να φύγει απ’ τη χώρα και προβαίνει σε µία απρόσμενη κίνηση που θα αλλάξει τη σχέση του µε την Ασημίνα. Ο Πέτρος ετοιμάζει όλα όσα χρειάζονται για την αναχώρησή του και κλείνει τις τελευταίες εκκρεμότητες που έχει στη Λάρισα. Τότε, ζητάει από την Ασημίνα να συναντηθούν και να μιλήσουν. Για πρώτη φορά, εξομολογείται τα συναισθήματά του στην Ασημίνα και εκείνη είναι σαστισμένη. Η ειλικρίνειά του, αλλά και ο χαρακτήρας του την έχουν κερδίσει και μετά την εξομολόγηση του Πέτρου αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα. Έτσι, ζητάει από τον Νικηφόρο να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου, µε εκείνον να απαιτεί εξηγήσεις για την απόφασή της.

Οι αδελφές Σταμίρη στο δικαστήριο

Όσο οι μέρες περνούν, καταθέτουν και οι τελευταίοι μάρτυρες στη δίκη του Δούκα, που φτάνει στο τέλος της. Η θέση του είναι δύσκολη, αλλά ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για καινούργιο άλλοθι προκειμένου να αποκρούσουν τις καταθέσεις της ∆όµνας, του αστυνόμου Σπανού, αλλά και της Πηνελόπης. Η Μυρσίνη, από την άλλη, επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης. Η τελευταία εμφανίζεται ξαφνικά στο δικαστήριο ως το νέο άλλοθι του Δούκα. Όσα καταθέτει, όμως, φέρνουν νέες αναταράξεις ανάμεσα στα παιδιά του. H Πηνελόπη είναι έτοιμη να κάνει την τελευταία της κίνηση για να πληρώσει ο πατέρας της, ενώ αντίθετα η Αντιγόνη συνεχίζει το σχέδιο του ζεύγους Σεβαστού για να αντιστρέψει το κλίμα στη δίκη. Όλοι αγωνιούν για το επικείμενο αποτέλεσμα του δικαστηρίου, ενώ ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί και εκβιάζει τον Δούκα. Η μέρα της απόφασης φτάνει, και οι αδελφές Σταμίρη είναι εκεί για να την ακούσουν. Βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες µε τη Μυρσίνη και τον Δούκα και το µίσος ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει. Κι όσο κι αν ελπίζουν στην καταδίκη του Δούκα Σεβαστού, ξέρουν πως έχει τη δύναμη να αθωωθεί ακόμη µία φορά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR