counter

Άγριες Μέλισσες: Ο συγκλονιστικός θάνατος του "Αλέξη Γραμματικού" και το συγκινητικό μήνυμα του Σπύρου Σταμούλη

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον ΑΝΤ1. Καθώς η επιτυχημένη δραματική σειρά βαδίζει στο τέλος του Β’ κύκλου της, ορισμένοι ρόλοι ολοκληρώνονται. Ένας από αυτούς και ο Αλέξης Γραμματικός, τον οποίο υποδύθηκε ο Σπύρος Σταμούλης.

Ο Εισαγγελέας, που προσπαθούσε να κλείσει στη φυλακή τον Δούκα, δολοφονήθηκε λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, συγκινώντας τους τηλεθεατές.

Λίγο μετά τον τηλεοπτικό του θάνατο, ο Σπύρος Σταμούλης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram στην οποία δήλωσε, μεταξύ άλλων, περήφανος για τον ρόλο που υποδύθηκε.

«Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συντελεστές και συναδέλφους, την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για το επαγγελματικό τους ήθος και την αμέριστη στήριξη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι απαρτίζουν τα δύο εξαιρετικά συνεργεία, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Αισθάνομαι ευτυχής επειδή είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ όχι μόνον με ταλαντούχους και λαμπερούς ηθοποιούς, αλλά σημαντικότερα: με “όμορφες” και δοτικές υπάρξεις. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Νιώθω συγκίνηση και περηφάνια διότι οι σεναριογράφοι έπλασαν έναν υπέροχο και αγαπητό ρόλο, ο οποίος ενσάρκωνε διαχρονικές και προοδευτικές αξίες. Ήταν μεγάλη μου τιμή. Υ/Γ: Σας αναφέρω μόνο ένα σχόλιο το οποίο διάβασα σήμερα: Σε έναν κόσμο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα, πόλωση, αδικία και διαφθορά, να είσαι ο Αλέξης Γραμματικός!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σταμούλης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR