counter

Άγριες Μέλισσες: O Δημήτρης Τσίκλης μιλά για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σκηνή με το γκέι φιλί

Άγριες Μέλισσες: O Δημήτρης Τσίκλης μιλά για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σκηνή με το γκέι φιλί
Άγριες Μέλισσες: O Δημήτρης Τσίκλης μιλά για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σκηνή με το γκέι φιλί

Ο Δημήτρης Τσίκλης την Πέμπτη 15/12 παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ.

Ο νεαρός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» αλλά και την Κατερίνα Διδασκάλου με την οποία πρωταγωνιστούν μαζί στη θεατρική παράσταση «Το χελιδώνι».

Όσα είπε ο Δημήτρης Τσίκλης για τις «Άγριες Μέλισσες»

H στιγμή που συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός από πολύ νεαρή ηλικία. Η στιγμή όμως που κατάφερα να βρω τη δύναμη να το αρθρώσω έγινε στη δευτέρα λυκείου. Τότε είπα στους γονείς μου, «καθίστε κάτω! Σταματάω καλοκαιρινά, σταματάω φροντιστήρια, σταματάω τα πάντα, δεν θα δώσω Πανελλήνιες και θα γίνω ηθοποιός.. Σοκ» είπε αρχικά ο Δημήτρης Τσίκλης.

«Οι Άγριες Μέλισσες ήρθαν στη ζωή μου πολύ ορμητικές. Είχαμε βρεθεί με τον Λευτέρη Χαρίτο την πρώτη σεζόν όπου μου είπε πως δεν είχε ρόλο για την ηλικία μου. Τρία χρόνια μετά ήρθε η στιγμή που με ξαναπήραν τηλέφωνο, βρεθήκαμε και ήταν η σωστή στιγμή. Πιστεύω στο timing πολύ και ήρθε η στιγμή για να γίνουν. Το περιβόητο φιλί ήταν αρκετά έντονο, όχι για εμάς που το γυρίζαμε γιατί εγώ το αντιμετώπισα όπως κάθε ρόλο που υποδύομαι είτε είναι στρέιτ είτε είναι γκέι. Ήταν όμως περίεργο γιατί το είχαμε γυρίσει καιρό πριν, το είχαμε ξεχάσει, είχαμε πάει στην επόμενη φάση ζωής του χαρακτήρα μου και θυμάμαι ένα βράδυ που βγήκα από το σπίτι μου για να πάρω ένα μπέργκερ και έγινε χαμός στην Πανεπιστημίου. Άρχισαν να κορνάρουν, σταμάτησαν στον δρόμο, σταμάτησε ένα σκουπιδιάρικο και τότε καταλαβαίνεις τι επίδραση είχε αυτό το πράγμα και πόσο μάλλον δεν έχουμε λύσει κάποια πράγματα» αποκάλυψε ο Δημήτρης Τσίκλης.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Διδασκάλου: Η μεταμόρφωσή της ως “ηγουμένη Φιλαρέτη” για τη σειρά “Μαύρο Ρόδο”- Τα σχόλια που δέχεται για τον ρόλο

Παράλληλα ο ηθοποιός για την Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι ένα κοριτσάκι, ένα παιδί τόσο ορμητικό, τόσο γεμάτο ζωή, τόσο όμορφη από μέσα της! Είναι μορφωμένη, είναι γενναιόδωρη, είναι πολύ πλούσια σε συναισθήματα η Κατερίνα και μια υπέροχη μαμά ακόμα και μαζί μου».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Δημήτρης Τσίκλης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR