counter

Άγριες Μέλισσες: Με επαγγελματία μαία "γέννησε" η "Δρόσω" - Η αποκάλυψη στο Instagram

Άγριες Μέλισσες: Με επαγγελματία μαία "γέννησε" η "Δρόσω" - Η αποκάλυψη στο Instagram
Άγριες Μέλισσες: Με επαγγελματία μαία "γέννησε" η "Δρόσω" - Η αποκάλυψη στο Instagram

Φινάλε είχαμε το βράδυ της Πέμπτης για τις «Άγριες Μέλισσες», με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που καθήλωσε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 και εκτίναξε στα ύψη την τηλεθέαση. Στα τελευταία επεισόδια είδαμε τη Δρόσω να γεννάει και να δίνει το μωρό στην αδερφή της, Ασημίνα. Τη Δρόσω ξεγέννησε φυσικά η Ρίζω.

Η Ελένη Καρακάση, που υποδύεται τη Ρίζω στις «Άγριες Μέλισσες», λίγο μετά το φινάλε της σειράς, θέλησε με κάποιες φωτογραφίες και ένα κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram να ευχαριστήσει τις δυο κυρίες που την βοήθησαν ώστε να «ξεγεννήσει» σωστά τη Δρόσω και να πείσει τους τηλεθεατές.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως κατά τη διάρκεια του γυρίσματος υπήρχε και επαγγελματίας μαία δίπλα της για να την καθοδηγεί.

Θέλω να πω μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτές τις δυο υπέροχες κύριες!!!! Όταν διάβασα τις σκηνές τις γέννας της Δρωσως στις «Άγριες Μέλισσες» ζήτησα από τον Vangelis Alexandris το τηλέφωνο της μαίας τους. Η υπέροχη Elda Lati μου άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της και μου έδειξε ο,τι έπρεπε να κάνω για να υπηρετήσω όσο πιο σωστά το κείμενο.
Η Elsa μου μίλησε για το ΣΠΙΤΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και την Gianna Basilaki Midwife. Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του και το τεράστιο έργο που πραγματοποιεί. Αξιζει πραγματικά να το ψάξετε.

Αυτές οι δυο κύριες ήταν εκεί για ο,τι τους ζητούσα, όποια χαζή απορία οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τη μαία Μαρία Καρακωστα που ήταν μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του γυρίσματος του τοκετού. Ελπίζω να μη σας έκανα ρεζίλι!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ελένη Καρακάση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR