counter

Άγριες Μέλισσες: Η Μελίνα Λεφαντζή απαντά για το φινάλε της σειράς και το τέλος της Ρένας

Άγριες Μέλισσες: Η Μελίνα Λεφαντζή απαντά για το φινάλε της σειράς και το τέλος της Ρένας
Άγριες Μέλισσες: Η Μελίνα Λεφαντζή απαντά για το φινάλε της σειράς και το τέλος της Ρένας

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και τη Μαρία Ανδρέου παραχώρησε η Μελίνα Λεφαντζή. Η ηθοποιός, που φέτος την υποδύεται τη Ρένα στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για το φινάλε της ηρωίδας που ενσαρκώνει, αλλά και το τέλος της δραματικής σειράς.

Ως Μελίνα, πώς θέλετε να εξελιχθεί η ιστορία για την ηρωίδα σας;

Ένα κομμάτι της Ρένας ζητά εκδίκηση. Όμως, για μένα η καλύτερη εκδίκηση είναι να συνεχίσει τη ζωή της και να τη φτιάξει από την αρχή. Να σταθεί στα πόδια της επαγγελματικά μέσα στη Νομαρχία, να πάρει τη θέση της με το σπαθί της –γιατί δεν της χαρίστηκε, είναι άξια- να είναι οικονομικά δυνατή και να βρει μια νέα αγάπη.

Η Ρένα έχει όλα τα φόντα να κρατήσει το ανάστημά της ψηλά, με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και θα ήθελα οι σπουδαίοι σεναριογράφοι μας να δρομολογήσουν έτσι τις εξελίξεις που να δικαιωθεί. Θέλω τη Ρένα ξανά χαρούμενη, θα το ευχαριστηθώ πολύ.

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μέσα από αυτή τη σειρά;

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά με αναγνωρίζουν στα μαγαζιά ενώ φορώ τη μάσκα μου. Μια κυρία μου είπε «σας βλέπουμε και σας αγαπάμε, η Ρένα έχει γράψει τη δική της ιστορία». Για μένα, το ότι με αναγνώρισε αυτή η κυρία μέσα από τη μάσκα και κυρίως αυτά που είπε για το ρόλο μου ήταν εκπληκτικά. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν συγκλονιστική απήχηση στον κόσμο.

Και τώρα που ξέρω ότι θα ολοκληρωθούν, νιώθω μια αδιόρατη θλίψη, μια μελαγχολία. Αυτό το ταξίδι τελειώνει. Με όλους αυτούς τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς έγινα οικογένεια. Έζησα τόσες όμορφες στιγμές, τις οποίες θα αναπολώ. Πώς θα ξεχάσω την εκπληκτική Κατερίνα Διδασκάλου; Μυρσίνη και Ρένα ήταν υπόδειγμα καλής σχέσης πεθεράς – νύφης, αυτά είναι απίθανα πράγματα. Όμως, όσο και να το δουλέψαμε με την καλή μου τη Μυρσίνη, δεν τον καταφέραμε το γάμο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR