counter

“Άγριες Μέλισσες”: Δείτε πως περνούν οι ηθοποιοί στα γυρίσματα της σειράς (Φωτογραφίες)

“Άγριες Μέλισσες”: Δείτε πως περνούν οι ηθοποιοί στα γυρίσματα της σειράς (Φωτογραφίες)
“Άγριες Μέλισσες”: Δείτε πως περνούν οι ηθοποιοί στα γυρίσματα της σειράς (Φωτογραφίες)

Οι "Άγριες Μέλισσες" προβάλλονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και έχουν καταφέρει να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Τόσο οι ερμηνείες, όσο και οι ηθοποιοί που ενσαρκώνουν τον κάθε ρόλο ξεχωριστά αποδεικνύουν πόσο καλογραμμένο είναι το σενάριο.

Όπως είναι λογικό ένα τέτοιο αποτέλεσμα χρειάζεται και αρκετές ώρες προβών. Παρόλα αυτά οι ηθοποιοί των "Άγριων Μελισσών" βρίσκουν χρόνο στα γυρίσματα για να περνούν και ξέγνοιαστες στιγμές.

Όλοι μαζί έχουν γίνει μία παρέα και μέσα από τα social media αφήνουν τους φανατικούς τηλεθεατές να βρίσκονται και εκείνοι με κάποιον τρόπο στο Διαφάνι. 

Μάλιστα πρόσφατα η Ελένη Καρακάση η τηλεοπτική Ρίζω και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης ο γνωστός και ως Παναγιώτης, δημοσίευσαν μερικά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια στις "Άγριες Μέλισσες".

Στην ανάρτηση της Ελένης Καρακάση βλέπουμε να φωτογραφίζονται ευδιάθετοι κάποιοι από το cast των ηθοποιών, ενώ ο Αλέξανδρος Καλπακίδης απολαμβάνει το γεύμα του με την Πηνελόπη (Μαρία Πετεβή) και την Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη). Να διευκρινίσουμε πως όλοι οι συντελεστές από τις "Άγριες Μέλισσες" υποβάλλονται κάθε εβδομάδα σε διαγνωστικά τεστ, για τον έλεχγο κορονοϊού.

Δείτε παρακάτω τις δημοσιεύσεις από το Instagram:

Άγριες Μέλισσες - Δευτέρα με Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR