counter

Άγριες Μέλισσες - Ανδρέας Κωνσταντίνου: Ποιος είναι ο ηθοποιός που σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο;

Άγριες Μέλισσες - Ανδρέας Κωνσταντίνου: Ποιος είναι ο ηθοποιός που σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο;
Άγριες Μέλισσες - Ανδρέας Κωνσταντίνου: Ποιος είναι ο ηθοποιός που σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο;

Η σειρά-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1,  Άγριες Μέλισσες, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις των τηλεθεατών. 

Ιδιαίτερη μνεία έγινε ωστόσο για τον τηλεοπτικό Σέργιο, ο οποίος σκοτώθηκε από τις τρεις αδερφές στο τέλος του πρώτου επεισοδίου.

Ποιος όμως είναι ο τηλεοπτικός Σέργιος;

Πρόκειται για τον 36χρονο Ανδρέα Κωνσταντίνου, ένας από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες ηθοποιούς, που ξεχώρισε μέσα από τις συμμετοχές του στις ταινίες "Ουζερί Τσιτσάνης", "Μικρά Αγγλία" και "Τελευταίο Σημείωμα". Για την τελευταία μάλιστα ταινία, κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου

Ο ίδιος γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπιγκεν της Γερμανίας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού.

Ο ίδιος έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό DELUXE: 

Η εικόνα που δίνεις και μέσα από τους ρόλους, αλλά και στη ζωή είναι αυτή του «σοβαρού»… είσαι όντως έτσι; 

Σοβαροφανής δεν είμαι, πάντως. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα που κάνω με μία σοβαρότητα, επαγγελματισμό και «δόσιμο» και να μην είμαι τόσο σφιγμένος. Ίσως μέσα από τους ρόλους να βρίσκω τέτοιες ποιότητες που δεν τις έχω συνέχεια στην καθημερινότητά μου. Στο φακό, έτσι και αλλιώς δεν κρύβεσαι, ζητάει να του δώσεις πράγματα από εσένα.  Δεν το έχω καταφέρει στο βαθμό που θέλω, αλλά προσπαθώ. 

Σε μικρή ηλικία έχεις ήδη κάνει μεγάλα βήματα, το νιώθεις σαν βάρος;

Σημασία έχει τελικά πώς είσαι εσύ μέσα στα βήματα. Τι δίνεις από τον εαυτό σου και πώς υπάρχεις μέσα σε αυτά. Δεν το θεωρώ βάρος. Ο πήχης είναι μέσα σου. Συνδιαμορφώνεσαι μέσα σε αυτό το ταξίδι με όσους δουλεύεις και ανεβάζοντας τον πήχη, στην προσπάθεια να τον φτάσεις και να τον ξεπεράσεις, κάπως «καλείς» και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι. 

Τι σου δίνει τελικά το να είσαι ηθοποιός; 

Ελευθερία. Καμιά φορά δεν μπορείς να είσαι στην καθημερινή ζωή όπως πραγματικά θέλεις, αναζητάς και κάτι ακόμα. Προικοδοτώντας τον εαυτό σου με πράγματα που χρειάζεσαι σαν εργαλεία και δημιουργώντας όσο πιο καλά μπορείς αυτή τη συνθήκη και τοποθετείς τον εαυτό σου μέσα σε αυτήν, μπορείς να νιώσεις ελεύθερος. 

Έχεις κάνει ρόλους που ο καθένας με τον τρόπο του είναι μοιραίοι, σκέφτεσαι ότι αυτό μπορεί να σε ακολουθεί; 

Φαντάζομαι οι σκηνοθέτες βλέπουν σε μένα και μία τέτοια πτυχή, που την έχουν όλοι οι άνθρωποι. Υποτίθεται ότι εκείνοι που φέρουν κάτι βαθύ και μεγάλο σε στιγματίζουν και σου αλλάζουν τη ζωή. Αν κάποιος διακρίνει μία τέτοια ποιότητα σε μένα είναι ωραίο, θα επέλεγα, όμως να υποδυθώ και άλλους ρόλους κινηματογραφικά… δεν έχει συμβεί ακόμα, ευελπιστώ να γίνει. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR