counter

Αγνώριστη η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου επί σκηνής

Αγνώριστη η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου επί σκηνής
Αγνώριστη η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου επί σκηνής

Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου... τραβεστί!

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές και περιζήτητες ηθοποιούς. Το όνομα της έχει συνδεθεί με την επιτυχία με τους ρόλους που έχει υποδυθεί ενώ δε διστάζει ποτέ να τσαλακωθεί για χάρη της τέχνης. Η Κατερίνα Λέχου φέτος μπαίνει σε έναν ρόλο διαφορετικό από τους άλλους.  

Η γνωστή ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μία Αλμοδοβαρική φιγούρα για τις ανάγκες της νέας παραγωγής του θεάτρου Ακροπόλ, «Όλα για την μητέρα μου». Η μελαχρινή ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται μια τραβεστί που ακούει στο όνομα Αγκράδο. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και κέρδισε τις εντυπώσεις αφού το καστ αποτελείται από τρανταχτά ονόματα.

Η Κατερίνα Λέχου αφήνει στην άκρη την πλούσια μελαχρινή της κόμη βάζει την περούκα της, βάφεται έντονα και ενσαρκώνει μια τραβεστί με τεράστια επιτυχία. Η ίδια είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θέλει απλά να δει το ρόλο σαν πρόκληση και όχι να τρομάξει τους θεατές.

Τι κι αν είναι αγνώριστη πάνω στο θεατρικό σανίδι; Η Κατερίνα Λέχου ακόμη και στο ρόλο της τραβεστί κλέβει τις εντυπώσεις με τα καλλίγραμμα μακριά πόδια της που θα έλεγες κανείς ότι δε χωράνε μέσα σε τηλεοπτικό πλάνο. 

Η γνωστή ηθοποιός δεν παραμελεί ποτέ τον εαυτό της. Γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει πολύ τη διατροφή της για να βρίσκεται πάντα σε φόρμα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR