counter

Άγιος Παντελεήμονας: Προσαγωγή για τη δολοφονία της Άννας

Άγιος Παντελεήμονας: Προσαγωγή για τη δολοφονία της Άννας
Άγιος Παντελεήμονας: Προσαγωγή για τη δολοφονία της Άννας

Μία προσαγωγή πραγματοποίησαν οι αρχές για την υπόθεση της δολοφονημένης Άννας που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στις 10 Ιουλίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, η Κουβανή τρανς γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής και Μαγνησίας με τα αίτια του θανάτου της να αποδίδονται σε αιμορραγικό σοκ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός άνδρα 35 ετών.

Δείτε επίσης! Αύγουστος Κορτώ για Άγιο Παντελεήμονα: "Μια τρανς γυναίκα δολοφονήθηκε επειδή ήταν γυναίκα κι επειδή ήταν τρανς"

Πληροφορίες από το protohema.gr αναφέρουν πως τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών φέρονται να έχουν συγκεκριμένα στοιχεία για τη δολοφονία της τρανς γυναίκας από την Κούβα, τα οποία κατά τα φαινόμενα μπορούν να στοιχειοθετήσουν την εμπλοκή του συγκεκριμένου άνδρα. Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται πως το τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση είχε εστιάσει σε ένα πρόσωπο, που φαίνεται να κινείται στην περιοχή μαζί με την Άννα Ιβάνκοβα, την ημέρα της δολοφονίας της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR