counter

Αγγελική Ζήκα: Μπήκε στον πειρασμό να τηλεφωνήσει στους coach που γνώριζε πριν το "The Voice"

Αγγελική Ζήκα: Μπήκε στον πειρασμό να τηλεφωνήσει στους coach που γνώριζε πριν το "The Voice"
Αγγελική Ζήκα: Μπήκε στον πειρασμό να τηλεφωνήσει στους coach που γνώριζε πριν το "The Voice"

Αγγελική Ζήκα

Η Αγγελική Ζήκα είναι μια τραγουδίστρια που μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τη μουσική σκηνή λόγω της περιπέτειας της με τον καρκίνο βρήκε ξανά την ελπίδα στο φαντασμαγορικό show τραγουδιού, “The Voice”. Η Αγγελική Ζήκα γνωρίζει τον Αντώνη Ρέμο και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Μελίνα Ασλανίδου. Ωστόσο, όπως εξομολογείται στη συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό σκέφτηκε να πάρει τηλέφωνο να τους ενημερώσει ότι θα περάσει από τις blind auditions αλλά επέλεξε να μην το κάνει.

Έρχομαι στο “The Voice”, όπου ορισμένοι αναρωτήθηκαν κακοπροαίρετα “Πως γίνεται να μην αναγνώρισε η Μελίνα Ασλανίδου τη φωνή της, αφού είναι φίλες”. Σε ενόχλησε το παραπάνω σχόλιο;

Όχι. Δε με ενόχλησε καθόλου. Όσοι είναι έξω από αυτήν την κατάσταση, έχουν εν μέρει δίκιο να σκέφτονται έτσι. Είναι φυσιολογικό να πουν “αφού ξέρει τον Αντώνη Ρέμο και τη Μελίνα Ασλανίδου, είχε όλα τα μέσα για να μπει στο “The Voice”.

Γνώριζαν  ότι σκόπευες να διαγωνιστείς;

Όχι. Έπειτα από όσα πέρασα, έχω αποφασίσει να είμαι στην ολότητα ο εαυτός μου. Φυσικά και σκέφτηκα κάποια στιγμή να τους ενημερώσω. Όποιος έχει γνωστούς σε μια επιτροπή που θα τον κρίνει και ισχυρίζεται ότι δε διανοήθηκε έστω και μια στιγμή κάτι τέτοιο, αν μη τι άλλο δεν είναι ειλικρινής. Τι πιο εύκολο από το να στείλω ένα μήνυμα στη Μελίνα και στον Αντώνη ή να τους πάρω ένα τηλέφωνο για να τους πω “αν θέλετε γυρίστε”. Έπειτα από την πρώτη μου σκέψη όμως βρήκα άλλους τόσους λόγους για να μην το κάνω. Ήταν θέμα εγωισμού. Ήθελα να δω τις δυνάμεις μου. Θεώρησα επίσης ότι θα τους έφερνα σε δύσκολη θέση, κάτι που δεν ήθελα σε καμία περίπτωση. Επιπλέον, είμαι σίγουρη ότι δε θα το εκτιμούσαν καθόλου και τελικά αυτή η κίνηση θα στρεφόταν εναντίον μου.

Μιλήσατε με τη Μελίνα Ασλανίδου μετά την πρώτη παρουσία σου στο show;

Έτυχε να τη συναντήσω και μου είπε “δεν γνώρισα τη φωνή σου και συγκινήθηκα όταν σε είδα”. Κάναμε όντως παρέα για ένα διάστημα. Δε δούλευα όμως τότε και δε με είχε ακούσει ποτέ να τραγουδώ πέρα από μια φορά σε μια συντροφιά.

Πηγή: ΕΓΩ!WEEKLY

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR