counter

Αγγελική Νικολούλη: ''Ηταν ένας κύκλος της ζωής που έκλεισε..''

Αγγελική Νικολούλη: ''Ηταν ένας κύκλος  της ζωής που έκλεισε..''
Αγγελική Νικολούλη: ''Ηταν ένας κύκλος της ζωής που έκλεισε..''

Η Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Πράτανο και το περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη "νέα Αγγελική".

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την εξομολόγησή της.

Γράφεις στο βιβλίο πως με το διαζύγιο, τη φυγή του γιού σου στο εξωτερικό και το θάνατο των σκύλων σου έκλεισε ένας κύκλος. Ποιες οι διαφορές της νέας Αγγελικής με εκείνη που άφησε πίσω;

Μπήκα στο νέο κύκλο με εμπειρία ζωής. Ήταν ένας κύκλος που ζωής που έκλεισε. Ένα διαζύγιο έπειτα από πολλά χρόνια γάμου δεν είναι εύκολη ιστορία. Αλλά τότε ήταν που με ανακάλυψα για τα καλά. Όταν νιώθεις πως δεν μπορείς να μείνει άλλο σε μία σχέση, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλεις, είναι προτιμότερο να φύγεις. Βρέθηκα σε ένα δρόμο μοναχικό, όπως μου έλεγαν πολλοί. Πιστεύω πως όλοι έχουμε μια πηγή ενέργειας μέσα μας, που πρέπει να την ανακαλύψουμε, να τη βγάλουμε προς τα έξω, να βοηθήσουμε εμείς τους εαυτούς μας.  Όταν νιώθω πως οδηγούμε σε αδιέξοδο θα πάρω τη παρέα μου, θα πάμε σε ένα κουτουκάκι και θα διασκεδάσουμε. Θα γυρίσω σπίτι ήρεμη. Έχω βρει από μόνη μου τη θεραπεία που μου ταιριάζει σε αυτό το μοναχικό κόσμο για πολλούς.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR