counter

Αγγελική Νικολούλη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της – “Ακούω με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές του”

Αγγελική Νικολούλη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της – “Ακούω με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές του”
Αγγελική Νικολούλη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της – “Ακούω με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές του”

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε η Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και του έχει μεγάλη αδυναμία.

Δείτε επίσης - Αγγελική Νικολούλη: Δείτε την πάνω σε καραβάκι να απολαμβάνει τις διακοπές της ανέμελη (Φωτογραφίες)

Ειδικά πέρσι, ξέρω νέους ανθρώπους που ακύρωναν τη βραδινή τους έξοδο για να δουν Νικολούλη. Ο γιος σου ήταν ένας από αυτούς; Τι σου λέει;

Ο Κωνσταντίνος είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και ακούω με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές του, γιατί εμπιστεύομαι τη γνώμη του. Έχει εξελιχθεί σε έναν καλό επαγγελματία σκηνοθέτη, βραβευμένο. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα και κινείται στον δύσκολο χώρο του κινηματογράφου με μια άλλη σκηνοθετική ματιά.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μεγαλύτερο τίμημα που έχεις κληθεί να πληρώσεις για να πετύχεις στη δουλειά που επέλεξες; Για παράδειγμα, είχες ενοχές ως εργαζόμενη μητέρα;

Αν αρχίσεις και ψάχνεις στη ζωή σου για το τίμημα που πλήρωσες ή πληρώνεις για να φτάσεις κάπου, τότε έχεις ήδη χάσει το νόημα του αγώνα και κατά κάποιον τρόπο ακυρώνεις όσα έχεις πετύχει. Ήταν και είναι επιλογή μου η σκληρή δουλειά, κόντρα σε κινδύνους και συμφέροντα. Οι δημοσιογράφοι που ξεκινήσαμε από την έντυπη δημοσιογραφία γαλουχηθήκαμε σε ατελείωτες ώρες δουλειάς και βάρβαρα ξενύχτια. Ίσως να θυσίασα κάποια πράγματα, όμως κέρδισα πολλά άλλα… Δεν υπολογίζω το τίμημα, το οποίο, όπως πολλοί λένε, μπορεί να είναι και ακριβό. Έχω στερηθεί αρκετά. Οικογενειακές στιγμές, φίλους, εξόδους, χαλάρωση, ύπνο και άλλα. Αν με ρωτούσες αν θα ήθελα περισσότερο χρόνο για κάτι, θα σου απαντούσα «για τον γιο μου στην παιδική του ηλικία». Φρόντιζα ο χρόνος που περνούσα με τον Κωνσταντίνο να είναι ουσιαστικός και ποιοτικός. Να είμαι δίπλα του σε ό,τι χρειαζόταν. Για μια μάνα όμως πότε δεν είναι αρκετός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR