counter

Αγγελική Νικολούλη: Η άγνωστη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και η φωτογραφία του στο γραφείο της

Αγγελική Νικολούλη: Η άγνωστη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και η φωτογραφία του στο γραφείο της
Αγγελική Νικολούλη: Η άγνωστη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και η φωτογραφία του στο γραφείο της

Η Αγγελική Νικολούλη είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν πολύ τις τελευταίες εβδομάδες καθώς τα βλέμματα είναι στραμμένα στην εκπομπή της "Φως στο τούνελ" εξαιτίας της υπόθεσης της Πάτρας.

Κάθε Παρασκευή το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία να παρακολουθήσει τις αποκαλύψεις της για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον χαμό των άτυχων κοριτσιών της Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.

Διαβάστε επίσης - Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: “Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένες τις απειλές της”

Το όνομά «Αγγελική Νικολούλη» είναι ταυτισμένο με το αστυνομικό ρεπορτάζ και την εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων. Από τις 3 Οκτωβρίου 1995 μέχρι και σήμερα παρουσιάζει το "Φως στο τούνελ" με τεράστια επιτυχία, κάτι που δεν μεταφράζεται μόνο μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και από την εκτίμηση και την αποδοχή όλων.

Αγγελική Νικολούλη - Οικογένεια

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μητέρα ενός γιου, του Κωνσταντίνου Μουσούλη, ο οποίος σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School και ακολουθεί το επάγγελμα που επέλεξε.

Αγγελική Νικολούλη - Κωνσταντίνος Καραμανλής

Με τον πατέρα του, Γιάννη Μουσούλη η Αγγελική Νικολούλη παντρεύτηκε το 1987 με κουμπάρο τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ο σπουδαίος πολιτικός που υπήρξε Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας μας, πάντρεψε τη δημοσιογράφο με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη ο οποίος υπηρέτησε στην προσωπική του φρουρά, ενώ βάφτισε και τον γιο τους.

Στο γραφείο της Αγγελικής Νικολούλη, μάλιστα, υπάρχει φωτογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή από τη βάφτιση του γιου της, κάτι που εντοπίσαμε και στο τρέιλερ για το αποψινό "Φως στο τούνελ".

Φως στο τούνελ - Τρείλερ:

Διαβάστε επίσης - Αγγελική Νικολούλη: Το βιογραφικό, τα βιβλία, η επιτυχία της εκπομπής "Φως στο τούνελ" και τα Ρεκόρ Γκίνες

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR