counter

Αγγελική Ηλιάδη: Τα "φλέρτ" του γιου της και ο μεγάλος έρωτας που περιμένει! (video)

Αγγελική Ηλιάδη: Τα "φλέρτ" του γιου της και ο μεγάλος έρωτας που περιμένει! (video)
Αγγελική Ηλιάδη: Τα "φλέρτ" του γιου της και ο μεγάλος έρωτας που περιμένει! (video)

 Αγγελική Ηλιάδη

H Αγγελική Ηλιάδη, ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής "FTHISTV" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για τον μονάκριβο γιο της Μπάμπη, για τα πρώτα "φλέρτ" του, αλλά και για τον έρωτα που θα ήθελε και η ίδια στη ζωή της.

Η Αγγελική Ηλιάδη εκμυστηρεύτηκε στην παρουσιάστρια πως αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της και ό,τι δεν της αρέσει, προσπαθεί να το διορθώνει.

Ενώ έδωσε σαν μανούλα της συμβουλή της προς την νέα μαμά, Σταματίνα: "Nιώθεις πολύ όμορφα μέσα σου, όταν έρθει το παιδί σου και εσύ θα νιώθεις ο πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος".

Μάλιστα θυμήθηκε ακόμη την πρώτη αντίδραση της, όταν έμαθε πως ήταν έγκυος: "Ήρθε εντελώς  ξαφνικά, απροσδόκητα. Ηταν το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει ο Θεός και πραγματικά η πρώτη κουβέντα που είπα, όταν διαπίστωσα εκείνο το βραδάκι ότι είμαι έγκυος,είπα: "Θεε μου, σ` ευχαριστώ". Hταν κάτι που το ήθελα από πολύ μικρή". H όμορφη τραγουδίστρια τόνισε ότι ο γιος της: "Είναι πολύ αυστηρός, αλλά πάντα ακούω την άποψή του".

Δείτε το βίντεο

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με την παρουσιάστρια τα πρώτα φλέρτ του γιου της, Μπάμπη που είναι στην Β` Δημοτικού. "Έχουμε πάει στο καμαρίνι να δει τον Σάκη και του λέει ο Σάκης, "Μπάμπη, μήπως θέλεις εκτός από το δικό σου αυτόγραφο, να σου δώσω και αυτόγραφο για καμιά φίλη σου που δεν έχει καταφέρει να έρθει;". O Mπάμπης το σκέφτεται και απαντάει "Nαι, η φίλη μου η Μαρία". Kαι όταν τον ρώτησε ξανά, μήπως έχει κι άλλο κορίτσι, ο Μπάμπης είπε και δεύτερο και τρίτο κορίτσι. Και τότε είπα: "Ωπ, το αγόρι μου!". Για τον έρωτα δήλωσε: "Ο έρωτας είναι απαραίτητος .Θα ήθελα να ερωτευτώ και να ζήσω έναν μεγάλο έρωτα".

Δείτε το βίντεο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR