counter

Αγγελική Ηλιάδη: Όσα αποκάλυψε για την Καίτη Γκρέυ! "Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει"

Αγγελική Ηλιάδη: Όσα αποκάλυψε για την Καίτη Γκρέυ! "Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει"
Αγγελική Ηλιάδη: Όσα αποκάλυψε για την Καίτη Γκρέυ! "Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει"

Στο "Πρωινό" βρέθηκε καλεσμένη η Αγγελική Ηλιάδη η οποία και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Λιάγκα, ποια είναι η κατάταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ, για την οποία δήλωσε πρόσφατα ότι πάσχει από άνοια.

"Συγκινούμαι τώρα… Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του μπαμπά μου. Έχω ένα θέμα γενικά σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ τις αρρώστιες, δεν μπορώ αυτή την κατάσταση της γιαγιάς μου που θυμάται ελάχιστα πράγματα. Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κοντά της και συνέχεια μαθαίνω για την υγεία της.

Διαβάστε επίσης: Καίτη Γκρέυ: Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας περιγράφει τη συνάντησή του μαζί της μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

 

Θέλω να τη δω, απλά ο λόγος που είχα απομακρυνθεί είναι γιατί ορισμένες φορές, όταν έχουμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα, δε μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα μέσα μας. Ξέρω τα όριά μου ως άνθρωπος και επειδή θέλω να είμαι υγιής ψυχικά, και επειδή μεγαλώνω και δύο παιδιά, προσπαθώ να λύνω τα θεματάκια μου όμορφα, ωραία, ήρεμα. Εννοείται ότι θέλω να τη δω, δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες δε θυμάται. Η μαμά μου είχε υποσχεθεί στον μπαμπά μου ότι θα τη φροντίζει" ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR