counter

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη
Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Δείτε επίσης - Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους - "Έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα"

Αγγελική Ηλιάδη – Μιλά για τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

«Ο Γρηγόρης δήλωσε ότι δεν είμαστε πια μαζί κι αυτό πριν από πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν υπάρχει μπέρδεμα εδώ. Να ‘ναι καλά που τα ξεκαθάρισε. Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία πολύ όμορφη επαφή, που όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι και ευρισκόμενοι και οι δύο στην πραγματικότητα, είδαμε ότι τελικά δε μπορούσαμε να συμβαδίσουμε. Και νομίζω ότι είναι πολύ πιο ώριμο να τελειώνεις κάτι και να έχεις την ωριμότητα να βλέπεις ότι κάτι δεν πάει παρακάτω» είπε η τραγουδίστρια για τον χωρισμό της και συνέχισε για την προσωπική της ζωή:

«Είμαι single και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος και νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάποιον να μπορέσει να είναι δίπλα μου. Είμαι μία γυναίκα δημιουργημένη, έχω τα παιδιά μου, έχω το δικό μου πρόγραμμα και τη δική μου καθημερινότητα. Είμαι και λίγο κακομαθημένη, οπότε δε μπορώ πολύ εύκολα να αλλάξω κάτι για κάποιον άλλον».

 Όσον αφορά τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου: «Δεν είμαστε Σουηδοί σε καμία περίπτωση. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια όπως και να ‘χει, είτε ο ένας συνεχίζει τη ζωή του κάπου αλλού και ο άλλος κάπου αλλού».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR