counter

Αγγελική Ηλιάδη: Κατηγορεί συναδέρφους της για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Αγγελική Ηλιάδη: Κατηγορεί συναδέρφους της για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά
Αγγελική Ηλιάδη: Κατηγορεί συναδέρφους της για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Κάποια βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη και ζήτησε τον σεβασμό από τους συνάδερφους της.

Η τραγουδίστρια το Σάββατο που μας πέρασε εμφανιζόταν στην Πάτρα μαζί με τον Τριαντάφυλλο και ζήτησε να πάει αργότερα στο νυχτερινό κέντρο, καθώς είχε πυρετό.

Ωστόσο, όπως είπε "υπήρξαν συνάδελφοι που στράβωσαν και αρνήθηκαν να βγουν νωρίτερα στο πρόγραμμα λόγω της απουσίας της", χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει για ποιους πρόκειται.

Δείτε επίσης - Η συγκινητική εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον θάνατο του πατέρα της – “Ό,τι πιο άσχημο έχω περάσει στη ζωή μου”

Οι αινιγματικές αναρτήσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

«Είμαι λίγο άρρωστη. Δεν τρελαινόμαστε, ένας πυρετός είναι και θα περάσει. Χθες είχα πάλι πολύ υψηλό πυρετό, ήμουν πάρα πολύ χάλια και μου ήταν αδύνατο να εμφανιστώ στο μαγαζί. Δεν βγήκα λοιπόν στο πρώτο πρόγραμμά μου, ώστε να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να πέσει ο πυρετός, να νιώσω λίγο καλύτερα για να μπορώ να πάω στο μαγαζί.

Έχω μάθει να σέβομαι πάντα τους συναδέλφους μου και τον κόσμο. Στην προκειμένη περίπτωση εδώ στην Πάτρα που τόση πολλή αγάπη μου έχετε δείξει, και εγώ σας αγαπώ το ίδιο. Τον επιχειρηματία, τον αγαπημένο και για αυτό έκανα τα πάντα για να βρεθώ κοντά σας στα αστέρια. Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι υπήρξαν συνάδελφοι που “στράβωσαν” και αρνήθηκαν να βγουν νωρίτερα στο πρόγραμμα λόγω της απουσίας μου. Καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο», είπε η Αγγελική Ηλιάδη στα βίντεο που κοινοποίησε.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR