counter

Αγγελική Ηλιάδη: Η πρώτη συνέντευξη για όλα μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού

Αγγελική Ηλιάδη: Η πρώτη συνέντευξη για όλα μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού
Αγγελική Ηλιάδη: Η πρώτη συνέντευξη για όλα μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού

Αγγελική Ηλιάδη

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και στην Σόνια Καζόνι, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για όλους και για όλα. Πρόσφατα, για δεύτερη φορά μανούλα και λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η τραγουδίστρια δηλώνει ότι ζει έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν λένε πως ο ποδοσφαιριστής το κυνήγησε πολύ για να βάλει γκολ στην καρδιά της. Για τα παιδιά της μιλάει με αγάπη και καμάρι «Το ξέρεις πως ήθελα πάρα πολύ δεύτερο παιδί. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα όταν έμαθα πως είμαι έγκυος. Μπορώ να πω πως το επιδιώξαμε.

Το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Και παρόλο που το είχα ξαναζήσει, ένιωθα σαν να ήταν η πρώτη φορά.» λέει στη δημοσιογράφο. Όσο για τον μεγάλο της γιο οι φοβίες και οι τύψεις για τον νέο άνθρωπο που μπήκε στην ζωή της ξεθώριασαν σιγά σιγά αφού ο σύντροφός της τον «κέρδισε» με τον τρόπο του.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ετοιμάζετε να γιορτάσει μαζί τα Χριστούγεννα στον τόπο καταγωγής του Σάββα με τους γονείς του.

Για την οικογένειά της η Αγγελική αναφέρει: «Αν δεν είχα τους γονείς μου να με βοηθούν με τα παιδιά, δεν ξέρω τι θα έκανα. Υπάρχει απίστευτη σιγουριά και εμπιστοσύνη, που δεν μπορείς να έχεις με ξένο άνθρωπο».

Προσπερνώντας τις επιθέσεις των Media η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της, σε ένα μέλλον που υπόσχεται πολλά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR