counter

Αγγελική Ηλιάδη: Η δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, οι κρίσεις πανικού και οι γιοι της

Αγγελική Ηλιάδη: Η δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, οι κρίσεις πανικού και οι γιοι της
Αγγελική Ηλιάδη: Η δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, οι κρίσεις πανικού και οι γιοι της

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και τη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις απώλειες που την σημάδεψα και στις κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούσαν.

Δείτε επίσης! Αγγελική Ηλιάδη: Όσα αποκάλυψε για την Καίτη Γκρέυ! "Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει"

Όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη

«Έγινα λιοντάρι στην ζωή μου για επιβιώσω και να ξαναβρώ το χαμόγελό μου. Ο χαμός του συντρόφου μου, Μπάμπη Λαζαρίδη είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το έχω τοποθετήσει σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, είναι κάτι που έχω ζήσει και δεν θα φύγει από το μυαλό μου. Ένας σημαντικός λόγος που ήθελα πολύ να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό, είναι το παιδί μου.

Με τον γιο μου τον Μπάμπη μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν κοριτσάκι τότε και τώρα πλέον είμαστε φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί και περνάμε τέλεια. Στη συνέχεια ήρθε και ο μικρός μας, ο Βασίλης και συμπληρώθηκε η οικογενειακή μας ευτυχία. Αισθάνομαι ότι έχω περάσει όλα τα δύσκολα μόνη μου, γιατί ο πρώην σύντροφός μου ήταν συνέχεια εκτός λόγω επαγγέλματος. Όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μου, μετά από λίγες ημέρες αρρώστησε βαριά και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για 20 μέρες. Ήταν πολύ αγχωτικές εκείνες οι ημέρες.

Την ζωή μου έχουν σημαδέψει αρνητικά δύο απώλειες, ο θάνατος του Μπάμπη και ο πρόσφατος θάνατος του πατέρα μου. Πιστεύω βαθιά στον Θεό, έχω βιώσει θαύματα, άφησα στα χέρια μου την ψυχή του.

Έχω αγαπηθεί αλλά έχω αγαπήσει περισσότερο χωρίς κανόνες και όρους. Έχω βιώσει μια φορά τον απόλυτο έρωτα. Τα έχω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Με αγαπώ, ενώ παλιά με αδικούσα.

Έχω περάσει κρίσεις πανικού και δεν μπορούσα να πάω στην δουλειά μου. Όταν συνειδητοποίησα ότι έχω θέμα, πήγα κατευθείαν σε ψυχίατρο για να πάρω κάποια φαρμακευτική αγωγή για να το αντιμετωπίσω. Με έπιανε κρίση και προσπαθούσαν να με συνεφέρουν, δεν μπορούσα να βγω να τραγουδήσω. Τα πήρα για 3 μήνες και μετά τα έκοψα. Από τότε ευτυχώς είμαι μια χαρά», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR