counter

Αγγελική Ηλιάδη: Είναι επίσημο πλέον! Διανύει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγόρι

Αγγελική Ηλιάδη: Είναι επίσημο πλέον! Διανύει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγόρι
Αγγελική Ηλιάδη: Είναι επίσημο πλέον! Διανύει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγόρι

Αγγελική Ηλιάδη

Είναι επίσημο πλέον! Η Αγγελική Ηλιάδη θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Έγκυος είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO! η τραγουδίστρια που καιρό τώρα όλοι προσπαθούσαν να λύσουν το γρίφο με τις φωτογραφίες που δημοσίευε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Η Αγγελική Ηλιάδη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με πληροφορίες το υπερηχογράφημα έδειξε ότι και αυτή τη φορά θα κρατήσει στην αγκαλιά της αγοράκι. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου θα γίνουν γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο έρωτας τους δυναμώνει μέρα τη μέρα.

Ο μικρός Μπάμπης είναι επίσης χαρούμενος καθώς θα αποκτήσει αδερφάκι που τόσο πολύ ήθελε. Ο Σάββας Γκέντσογλου που θα γίνει πατέρας σε αρκετά νεαρή ηλικία, περιμένει με αγωνία να κρατήσει το γιο του στην αγκαλιά του.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο σύντροφος της είναι περίπου ένα χρόνο μαζί και δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η σχέση τους που ξεκίνησε κάτω από τον καυτό ήλιο της Μυκόνου, θα κατέληγε στην αναμονή μιας ύπαρξης που θα τους ενώνει για πάντα.

Η σχέση τους στην αρχή ήταν δύσκολη μέχρι να μπουν τα γερά θεμέλια που απαιτούνταν. Η απόσταση πολλές φορές δημιουργούσε προβλήματα αλλά η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου μείωσαν την απόσταση κάνοντας πολλαπλά ταξίδια για να περνούν χρόνο μαζί. Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τον Ιούλιο και ήδη ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κάνει πρόταση με μονόπετρο στην τραγουδίστρια που θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR