counter

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε τον υπέρηχό της, στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε τον υπέρηχό της, στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης
Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε τον υπέρηχό της, στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Αγγελική Ηλιάδη

Μετά από το σούσουρο των τελευταίων ημερών και το έντονο παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την δεύτερη εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη, που περιμένει το παιδί του Σάββα Γκέντσογλου, η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης έδωσε τροφή για νέα σχόλια. Κι όλα αυτά; Μέσω του αγαπημένου της Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί κάθε φορά που θέλει να ανακοινώσει κάποιο σημαντικό νέο της ζωής της, κάτι που έκανε και για να κοινοποιήσει την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Μαρτίου, η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον υπέρηχο που έκανε, σε μια προγραμματισμένη επίσκεψη στην γυναικολόγο της. Εκεί δεν την συνόδευσε ο Σάββας Γκέντσογλου, αλλά ο γιος της, Μπαμπίνος.

Αγγελική Ηλιάδη υπέρηχος

"Δόξα τω Θεώ, είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε! Η σημερινή μας επίσκεψη στην γιατρό ήταν απολαυστική με τον μικρό Μπάμπη να ρωτάει τα πάντα για το αδερφάκι του γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς... Ευτυχία.... Χαρά.... Ευλογία. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής δεύτερη φορά!! και με όλη μου την ψυχή ευχαριστώ όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές σας... Πραγματικά με συγκινείτε!", έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR