counter

Αγγελική Ηλιάδη: Απαντά σε όσους την κρίνουν για το Instagram & μιλά για το νέο της τατουάζ για το μωρό

Αγγελική Ηλιάδη: Απαντά σε όσους την κρίνουν για το Instagram & μιλά για το νέο της τατουάζ για το μωρό
Αγγελική Ηλιάδη: Απαντά σε όσους την κρίνουν για το Instagram & μιλά για το νέο της τατουάζ για το μωρό

Αγγελική Ηλιάδη

Συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και στον δημοσιογράφο Ηλία Παυλόπουλο παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη. Η Αγγελική Ηλιάδη στη συνέντευξή της μίλησε  για την εγκυμοσύνη της, τις επιθέσεις που δέχτηκε για τις αναρτήσεις της στους λογαριασμούς της στα social media για το μωρό που περιμένει αλλά και για το τατουάζ που θα κάνει για τον ερχομό του γιου της.

Αν συγκρίνεις την πρώτη σου εγκυμοσύνη με αυτή τώρα, τι βρίσκεις διαφορετικό και τι κοινό; Νομίζω ότι όλα είναι διαφορετικά. Νιώθω σαν να το περνάω πρώτη φορά. Πιθανότατα γιατί έχουν περάσει και 9 χρόνια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη και τότε λόγω ηλικίας την πέρασα χωρίς άγχος. Τώρα είναι όλα πολύ καινούρια, πολύ έντονα και με πολλή αγωνία.

Να θεωρήσω, επίσης, ότι ίσως να είναι και η πιο δύσκολη εγκυμοσύνη σου ψυχολογικά μετά και το «σαματά» που έχει δημιουργηθεί από τα media και από όσα ακούγονται για σένα κατά καιρούς; Σαφώς με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν αλλά επειδή σαν άνθρωπος θεωρώ ότι έχω αρκετή δύναμη, καθαρό μυαλό και ωριμότητα να δίνω την απαραίτητα σημασία εκεί που πρέπει, δεν είναι κάτι που το άφησα να με επηρεάζει ψυχολογικά όσον αφορά στην εγκυμοσύνη μου.

Σε ένα μήνα λοιπόν… Ναι, σε ένα μήνα αγοράκι!

Είσαι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού; Μερικές φορές δεν είναι θέμα επιλογής. Για παράδειγμα, στην πρώτη μου γέννα δεν είχα την απαραίτητα διαστολή και χρειάστηκε να κάνω καισαρική. Τώρα, επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια, έχω τη δυνατότητα να επιλέξω αλλά και πάλι αυτό το αφήνω στη γιατρό μου. Εγώ, πάντως, όπως και την πρώτη φορά, πήγα για να γεννήσω φυσιολογικά, απλώς στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα.

Σε κατηγορούν ότι εκτίθεσαι στα social media σε μεγάλο βαθμό. Πιστεύεις ότι είναι υπερβολικοί όσοι λένε όλα αυτά; Αν εννοείς το κομμάτι με το Instagram, γιατί έχω ακούσει πολλές φορές τελευταία, το γουστάρω πάρα πολύ να ανεβάζω τις φωτογραφίες που θέλω, είτε είναι με το παιδί μου είτε με το σύντροφο μου είτε με τους φίλους μου, την οικογένειά μου… μου αρέσει αυτό. Είμαι αυτή που είμαι, εκτίθεμαι δημόσια εδώ και πάρα πολλά χρόνια, άλλωστε μέσω της δουλειάς μου και είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον κόσμο. Τώρα, εάν θα πρέπει να κριθώ για κάτι τέτοιο, ας κριθώ. Δεν με νοιάζει.

Ήσουν από τις πρώτες τραγουδίστριες του λαϊκού τραγουδιού, για να μην πω η πρώτη που έκανες τατουάζ και κυρίως σε εμφανή σημεία… Τώρα περιμένω να περάσει και η περίοδος της εγκυμοσύνης, για να πάω να χτυπήσω το επόμενο, που θα έχει να κάνει, φυσικά, με τον ερχομό του γιου μου. 

Aγγελική Ηλιάδη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR