counter

Αγγελική Δημητρακοπούλου: “Λύγισε” μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της- “Τον έχασα από κορονοϊό”

Αγγελική Δημητρακοπούλου: “Λύγισε” μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της- “Τον έχασα από κορονοϊό”
Αγγελική Δημητρακοπούλου: “Λύγισε” μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της- “Τον έχασα από κορονοϊό”

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε για όλους και για όλα η Αγγελική Δημητρακοπούλου, η οποία έχει ανοίξει μαγαζί με ρούχα, τα οποία φτιάχνει μόνη της.

«Άνοιξα μαγαζί στο Χαλάνδρι, όταν έμεινα σπίτι με 2 παιδιά ξεκίνησα να φτιάχνω ρούχα. Έπρεπε κάτι να κάνω με το χρόνο μου», αποκάλυψε η Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Ακόμη, η Αγγελική Δημητρακοπούλου αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, το διαζύγιό της αλλά και τα παιδικά της χρόνια στην Αφρική.

Όσα είπε η Αγγελική Δημητρακοπούλου

«Έχασα τον πατέρα μου από κορονοϊό αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πω ότι ο κορονοϊός τον έσωσε. Και είναι πολύ οξύμωρο αυτό που θα πω γιατί ο μπαμπάς μου είχε άνοια. Δεν του άξιζε να χάνει την αξιοπρέπεια του. Οπότε με έναν τρόπο, το ότι αρρώστησε από τον κορονοϊό και έφυγε πιο γρήγορα από ότι θα έφευγε, μάλλον ο κορονοϊός τον έσωσε όπως είπαμε και σε μια κουβέντα μαζί με τον αδελφό μου. Για να προστατεύσουμε τον μπαμπά μου, επειδή συνέβαιναν πολλά πράγματα παράλληλα, η μητέρα μου είχε καρκίνο και ήταν πολύ δύσκολο να τα διαχειριστούμε, ήρθε ο κορονοϊός και για ένα διάστημα η μητέρα μου μας πρότεινε να τον πάμε σε ένα γηροκομείο για να είναι πιο ασφαλής. Και κόλλησε εκεί. Είναι πολύ σκληρό να αποχαιρετάς έναν άνθρωπο που αγαπάς και να τον ξαναβλέπεις για τρεις ώρες πριν πεθάνει», εξομολογήθηκε η Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Όσον αφορά το διαζύγιό της, είπε: «Έχω απευθυνθεί σε ειδικό, μετά τη διαδικασία του διαζυγίου, χρειάστηκα βοήθεια. Είμαι καλύτερα τώρα, οπότε καλώς και έγινε το διαζύγιο. Αλλά δεν ήταν εύκολο».

«Οι κόρες μου είναι 18 και 15 ετών. Η μια κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία και η άλλη τραγουδάει», πρόσθεσε η Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια στην Αφρική, η Αγγελική Δημητρακοπούλου δήλωσε: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αφρική. Έχουμε έντονες μνήμες από Πάσχα στο δάσος και να περνάνε αγέλες με λιοντάρια και βουβάλια. Από την Αφρική φέραμε στην Ελλάδα και την νταντά μου, ήταν σα μαμά μου. Στη Λέρο όταν κατέβηκε δεν είχαν δει ποτέ μαύρη γυναίκα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR