counter

Αγγελική Δαλιάνη: Τι λέει για τα καυτά φιλιά με τον Μάνο Ιωάννου;

Αγγελική Δαλιάνη: Τι λέει για τα καυτά φιλιά με τον Μάνο Ιωάννου;
Αγγελική Δαλιάνη: Τι λέει για τα καυτά φιλιά με τον Μάνο Ιωάννου;

Η Αγγελική Δαλιάνη έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη, αλλά και το πώς νιώθει όταν φιλάει επί σκηνής τον Μάνο Ιωάννου.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

-Στο έργο παίζει και ο σύζυγος σου. Πώς είναι αυτό;

Είναι πάρα πολύ ωραίο και είναι και μια ευτυχής συγκυρία. Τον θαυμάζω πάρα πολύ ως επαγγελματία, είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς μας και ευχαριστιέμαι πάρα πολύ τη συνεργασία μας επί σκηνής, γιατί είναι καλό να συνεργάζεσαι με πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς. Το αποτέλεσμα βγαίνει πολύ ωραίο.

-Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ανταλλάσσετε φιλιά με άλλους παρτενέρ. Νιώθεις αμήχανα;

Δεν νιώθω καθόλου αμήχανα. Τη στιγμή εκείνη που φιλάω τον Μάνο Ιωάννου είμαι η Τουρκάλα αεροσυνοδός και ο Μάνος είναι ο Κρητικός φίλος του Μάνου Ιωάννου. Το διακωμωδούμε και δεν νιώθουμε καθόλου άβολα. Είναι και αυτό μέρος της δουλειάς. Άλλωστε, μην "ξεχνάς -επειδή έχεις δει και την παράσταση- ότι ανταλλάσσουμε φιλιά και με τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση. Εκεί μπορεί να νιώθουμε λίγο αμήχανα (γέλια).

-Θα κάνατε γυμνή φωτογράφηση με τον Μάνο, όπως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αιβάζης;

Παρόλο που έχουμε φοβερά κορμιά (γέλια), δεν θα κάναμε μαζί γυμνή φωτογράφηση. Δεν είναι κάτι που τρελαινόμαστε να το κάνουμε - χωρίς αυτό βεβαία να σημαίνει ότι αυτοί που το έχουν κάνει είναι άσχημο. Ισα-ίσα, η φωτογράφηση που έκαναν η Μαρία και ο Γιάννης μου άρεσε πολύ και τους το είπα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR