counter

Αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες

Αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες
Αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες

Καλημέρες!

Η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε με πάρα πολύ ζέστη και όλοι ονειρευόμαστε παραλίες, θάλασσα και χαλαρά πράγματα ...

Κάποιοι τυχεροί έχουν ήδη φύγει διακοπές και κάποιοι σαν εμάς θα περιμένουν λιγάκι ακόμα να έρθει ο Αύγουστος. Δεν μας χαλάει καθόλου διότι και παραλίες έχουμε εδώ κοντά, αλλά και πολύ ανεβασμένη διάθεση. Πέρσι που ήμουν έγκυος, δεν χάρηκα και πολύ τον ήλιο, φέτος όμως έχω ξεκινήσει από νωρίς να πηγαίνω θάλασσα μαζί με τον μικρό ,ο οποίος την απολαμβάνει πολύ. Η αλήθεια είναι πως αυτή η εποχή  μας αλλάζει το πρόγραμμα και μας ξεσηκώνει να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας.

Με αρκετή προσπάθεια όλο το χειμώνα ,κατάφερα να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσυνης (γιατι έφαγα λίγο παραπάνω) κάνω φουλ γυμναστική και προσπαθώ να βρω χρόνο για τον εαυτό μου. 

Το κάλο είναι ότι δεν δουλεύω και βρίσκομαι αρκετές ώρες στο σπίτι ,κάνω βόλτες και είμαι χαλαρή και γεμάτη ιδέες. Αλλάζω πράγματα στο σπίτι, βγαίνω πιο συχνά στην αγορά και βρίσκω υπέροχα πράγματα σε πολύ καλές τιμές, που πριν λόγω χρόνου δεν μπορούσα να το κάνω και αναπαλαιώνω ότι παλιό έχω.

Θέλω λοιπόν να σας αποκαλύψω τις αγαπημένες μου καλοκαιρινές συνήθειες, αλλα και τα κομμάτια που λατρεύω να φορώ το καλοκαίρι.

1. Ειμαι λάτρης των αρωματικών λαδιών και όλο το καλοκαίρι τα φορώ σε όλο το σώμα μου, γιατι μυρίζουν ωραία αλλά και με ενυδατώνουν.

2. Καθε βράδυ απλώνω αρκετή ενυδατική, μετα από ένα δροσιστικό μπάνιο ,αφού πρώτα έχω κάνει πίλινγκ η έχω χρησιμοποιήσει κάποιο σφουγγάρι.

3. Η μεγάλη μου αγάπη είναι τα κοσμήματα και συγκεκριμένα τα σκουλαρίκια ,που κάνουν έλα ντύσιμο μας ακόμα πιο εντυπωσιακό. Φορεστε πολλά βραχιόλια, κολιέ ,μεγάλα σκουλαρίκια και ξεφύγετε από τα μαύρα που προτιμούσαμε το χειμωνα, βάλτε πολύ χρώμα.

4. Απολεπιση και μάσκες στο σπίτι .Μπορείτε να φτιάξετε η αλλιώς  να αγοράσετε από κάποιο κατάστημα .Επιβάλλεται κορίτσια μου να ενυδατώνουμε το πρόσωπο μας και να το φροντίζουμε περισσότερο το καλοκαιρι,όπως και τα μαλλιά μας.

5. Χρησιμοποιηστε μάσκες μαλλιών και ειδικά σαμπουάν ειδικά εσείς που τα βάφετε.

6. Για το μακιγιάζ σας πολύ χρώμα στο κραγιόν. Προτιμήστε να έχετε μια καθαρή επιδερμίδα.

6. Αντηλιακά για τα μαλλιά και στην καθημερινότητα μας. Κυκλοφορούμε με τον ήλιο κ τα ταλαιπωρούμε αρκετά. Ξεκινηστε να τα χρησιμοποιείτε γιατί μυρίζουν σα να είστε παραλία.

7. Μαγιό ολόσωμα σούπερ τάση αλλά και μπικίνι σε διάφορες αποχρώσεις. Επισης μπορείτε να τα φορέσετε κ σαν κορμάκια με σορτς.

8. Αναλαφρα ρούχα,καφτάνια,δαντέλες,σορτς...φορέστε τα με πολλούς τρόπους πρωί και βράδυ. Θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και να έχετε ένα καλοκαιρινό look.

9. Να έχετε σούπερ θετική διάθεση αγαπάτε τους ανθρώπους σας και κάνετε μικρές αλλαγές που θα σας ανανεώσουν

Πολλά φιλιά κοριτσάκια μου!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR