counter

Αγάθωνας Ιακωβίδης: Το χασίς και η γυμνή φωτογράφιση που θα έκανε! (video)

Αγάθωνας Ιακωβίδης: Το χασίς  και η γυμνή φωτογράφιση που θα έκανε! (video)
Αγάθωνας Ιακωβίδης: Το χασίς και η γυμνή φωτογράφιση που θα έκανε! (video)

Αγάθωνας

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΙ και μίλησε για την Eurovision αλλά και για αυτούς που τον κατηγορούν πως το τραγούδι “Alcool is free” δεν περνά σωστά μηνύματα.

Ο ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης με αφοπλιστική ειλικρίνεια δήλωσε: “Nα αφεθούν ελεύθερα όλα, και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του π.χ για τον αθλητισμό, να αφεθεί ελεύθερο το ντοπάρισμα, και όποιος είναι μάγκας να ντοπάρεται και να πεθαίνει στα 30 του! Δεν με νοιάζει. Αν ο άλλος θέλει ν’ αυτοκτονήσει ας το κάνε ελεύθερα. Το αλκοόλ μέχρι ενός σημείου είναι ωραίο. Το τσιγάρο σκοτώνει περισσότερους, αλλά κανείς δεν το λέει. Το καημένο το χασισάκι δεν σκοτώνει κανέναν, αλλά το έχουμε απαγορευμένο. Κάποτε η ηρωίνη και η κοκαΐνη πουλιόντουσαν στα φαρμακεία! Τότε δεν γινόταν κατάχρηση».

Επίσης σήμερα στην εφημερίδα News ο Αγάθωνας Ιακωβίδης δεν διστάζει να πει ότι: “Δεν ντρέπομαι να κάνω γυμνή φωτογράφιση” ενώ στο ερώτημα αν θα έκανε καλό στην καριέρα του τόνισε: “Όσο για την καριέρα μου δεν με νοιάζει καθόλου”.

Δείτε το video

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR