counter

Αφροδίτη Σκαφίδα: Με πόσα χρήματα αποχώρησε μετά την αποβολή της από το "Survivor All Star"

Αφροδίτη Σκαφίδα: Με πόσα χρήματα αποχώρησε μετά την αποβολή της από το "Survivor All Star"
Αφροδίτη Σκαφίδα: Με πόσα χρήματα αποχώρησε μετά την αποβολή της από το "Survivor All Star"

Ανατρεπτικό ήταν το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί μάζεψε τους παίκτες και τους ανακοίνωσε πως η Αφροδίτη Σκαφίδα αποβάλλεται από το παιχνίδι λόγω παραβίαση των κανονισμών.

«Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, σήμερα, δεν με κάνει χαρούμενο. Αυτή τη χρονιά είχαμε κάποια προβλήματα με κλοπές στο Survivor. Είμαι σίγουρος πως όλοι θυμάστε τη συνάντηση την οποία κάναμε στην Αθήνα. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία και τα προβλήματα κλοπής που είχαμε ξανά στο Survivor. Όπως θυμάστε σε αυτή τη συνάντηση υπογραμμίσαμε πως για μικρές κλοπές που μπορούν να υπάρχουν στο Survivor θα δίνονταν κάποιες ποινές. Σε αυτό ήσασταν όλοι σύμφωνοι. Αλλά, αν γινόταν κάτι πιο μεγάλο και πιο οργανωμένο, όλοι συμφωνήσαμε ότι η ποινή θα ήταν διαφορετική. Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι συμφωνήσαμε όλοι πως θα αποβληθούν και δυστυχώς φέτος έχει γίνει ξανά και χάσαμε κάποιους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Survivοr Αll Star: Αποβλήθηκε η Aφροδίτη Σκαφίδα! Η ανακοίνωση του Aτζούν Iλιτζαλί

Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το Survivor αυτής της χρονιάς. H απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει πια στο Survivor. Αυτοί είναι οι κανόνες του σόου και, όπως συμφωνήσαμε, πρέπει να τους τηρούμε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν διαγωνιζόμενο μας να κλέψει φαγητό» είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor All Star η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν στο Survivor All Star από την πρεμιέρα της 8ης Ιανουαρίου και έμεινε συνολικά 14 περίπου εβδομάδες. Με δεδομένο ότι ο κάθε παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παίρνει 5.000 ευρώ τη βδομάδα, η αθλήτρια συγκέντρωσε 70.000 ευρώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR