counter

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η περιπέτεια με την υγεία της και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η περιπέτεια με την υγεία της και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν
Αφροδίτη Γραμμέλη: Η περιπέτεια με την υγεία της και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” και τον Στέλιο Δρουμαλιά παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία της, αλλά και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Δείτε επίσης -   Αφροδίτη Γραμμέλη: Επέστρεψε στο "Πρωινό μας" μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Αφροδίτη Γραμμέλη - Το πρόβλημα υγείας και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν

«Τρόμαξα πολύ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη, για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία της και συνέχισε για το τηλεοπτικό της μέλλον:

«Περιμένεις να σου απαντήσω αν έχω κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν; Οι συζητήσεις γίνονται όταν ολοκληρωθούν οι συνεργασίες επίσημα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω μια σχέση συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Πρωινό μας” ως τις αρχές Ιουλίου, τη σέβομαι, την τιμώ και δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι άλλο».

Όταν η δημοσιογράφος ρωτήθηκε αν θα ήθελε να συνεχίσει με την ίδια ομάδα και την επόμενη σεζόν είπε: «Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να απαντήσω με την έννοια ότι είναι επαγγελματικό αυτό που με ρωτάς. Αλλάζουν όμως κάποια δεδομένα και δεν θα ήθελα να μπω σε τέτοια συζήτηση. Θα ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό επαγγελματικά για μένα. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να κάνω κάτι με πολύ καλούς όρους, οπότε θα σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω του χρόνου. Σε προσωπικό επίπεδο πέρασα πολύ καλά με αυτή την ομάδα. Την Φαίη την αγαπώ. Δεν έχω μπει σε διαδικασία πιο έντονων συζητήσεων και λόγω αυτού που μου έτυχε. Είναι κάτι για το οποίο δεν πιέζομαι και θα γίνει στην ώρα του».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη:

 

Photo Credits: Instagram - afroditiag

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR