counter

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η απάντηση στον Mente Fuerte - “Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά”

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η απάντηση στον Mente Fuerte - “Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά”
Αφροδίτη Γραμμέλη: Η απάντηση στον Mente Fuerte - “Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά”

Στο κανάλι του Fipster στο YouTube βρέθηκε ο Mente Fuerte, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντηση για την αντίδραση που είχε η Μαρία Σολωμού στα παρασκήνια του MadWalk και τον χαμό που έγινε μετά στις ψυχαγωγικές εκπομπές.   

Μεταξύ άλλων ο trapper αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και έκανε κάποια σχόλια για την Αφροδίτη Γραμμέλη.  

Τα σχόλια του Mente Fuerte για την εκπομπή «Πρωινό μας»

«Αυτή η ξανθιά πώς τη λένε εκεί; Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει σίγουρα το αμοντάριστο, χωρίς το μπιπ. Είναι το παλληκαράκι αυτό που μας κυνήγησε, ήταν πολύ ενοχλητικός.  Εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όλους τους ανθρώπους, ειδικά με αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους.

Πρώτον, δεν έβρισε τον δημοσιογράφο. Είπε “όχι ρε π***στη μου” μέσα στο αμάξι της. Δεύτερον, πας να κάνεις προπαγάνδα. Άρα πας να βγάλεις έναν άνθρωπο με ψέματα, λάθος. Άρα είσαι 100% λάθος. Εμένα αν αυτό συνέχιζε κι έμπαινε στο αμάξι, θα του έδινα φάπα. Οπότε δε μπορούμε να κάνει τη δουλειά του σωστά, και όλα έχουν ένα όριο. Όχι ρε φίλε, μπαίνεις στον χώρο μου. Τι σου δίνει εσένα το δικαίωμα να με παρενοχλείς τόσο, που εμένα δε μου δίνει το δικαίωμα να αντιδράσω; Η Μαρία νευρίασε γιατί χάλασε την έκπληξη, το outfit

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε πάρα πολύ καλά. Η Φαίη Σκορδά δεν ξέρω τι όνειρο είδε και έλεγε ό,τι να’ ναι. Μου είναι συμπαθέστατη και έχει πολύ σωστή άποψη και επειδή ξέρει και την Μαρία είναι όλα λάθος. Πάει να κάνει ένα θέμα από το πουθενά. Το πιέζουν. Η Μαρία Σολωμού είναι τα διπλάσια χρόνια στην τηλεόραση από ότι η κυρία και ο κύριος εκεί. Όλα έχουν ένα όριο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Mente Fuerte.

Η απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Mente Fuerte

«Με χιούμορ θα το αντιμετωπίσω, γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. Επειδή έχω βαρεθεί το απαντάμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς και τον απασχολεί η τηλεόραση, έχει δει όλες τις εκπομπές. Ποσώς με ενδιαφέρει πότε γυρίστηκε η εκπομπή. Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά κι αυτό με το αμοντάριστο, δεν το ‘πιασα. Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και βλέπω τα βίντεο; Υπήρχε αμοντάριστο υλικό; Ποιος του το ‘πε. Αυτή είναι η άποψή μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα απαντήσω στη Μαρία. Τη Μαρία την υπερασπίστηκα με βάση όσα είδα χθες στην ελληνική τηλεόραση γιατί η Μαρία έχει δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία και κανείς δε μπορεί να την κρίνει ούτε συντηριτικά ούτε προοδευτικά. Αυτό το σημείο είναι αστοχία, δεν την χαρακτηρίζει όμως γενικά η βρισιά. Μην πάμε όμως να βαφτίσουμε και το μήλο αχλάδι», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό μας».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR