counter

Αφροδίτη Γραμμέλη για Τζούλια Νόβα: "Ήταν λάθος ο σχολιασμός, ξεπεράσαμε τα όρια"

Αφροδίτη Γραμμέλη για Τζούλια Νόβα: "Ήταν λάθος ο σχολιασμός, ξεπεράσαμε τα όρια"
Αφροδίτη Γραμμέλη για Τζούλια Νόβα: "Ήταν λάθος ο σχολιασμός, ξεπεράσαμε τα όρια"

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Τζούλια Νόβα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την εκπομπή “Pop up” που έκανε στον Alpha, λέγοντας πως δεν της άρεσε καθόλου και χαρακτήρισε την παρουσιάστρια κακιά.

Διαβάστε επίσης - Τζούλια Νόβα για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είναι κακιά και δε με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι"

Η Αφροδίτη Γραμμέλη για τη Τζούλια Νόβα

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης η Αφροδίτη Γραμμέλη, που συμμετείχε στην εκπομπή του Alpha πήρε το λόγο και είπε πως η Τζούλια Νόβα έχει δίκιο, καθώς το σχόλιο που έγινε ήταν ιδιαίτερα αιχμηρό.

«Τότε η Τζούλια Νόβα είχε δώσει μια συνέντευξη και κάτι είχε ειπωθεί σε σχέση με τα όνειρά της. Τότε δεν είχε ακόμα το παιδάκι της, ούτε ήταν με τον σύζυγό της. Κάτι είχε ειπωθεί επί προσωπικού απ’ όλους μας, δεν ήταν μόνο η Ηλιάνα. Βλέπω ότι την έχει πειράξει πάρα πολύ και θυμάμαι ότι τότε είχε θυμώσει και είχε στεναχωρηθεί. Θεωρώ πως ήταν λίγο παραπάνω τσιμπημένο το σχόλιο και ενδεχομένως ήταν και προσβλητικό για την κοπέλα και το λέω γιατί είναι μια κοπέλα που έχει κάνει οικογένεια.

Δεν το συνέχισε τότε, εξέφρασε μια δυσαρέσκεια, που την τιμά αυτό.  Το σχόλιο που είχαμε κάνει τότε ήταν παραπάνω αιχμηρό απ’ ότι θα έπρεπε. Ήταν προσβλητικό για την κοπέλα. Το σχόλιό μας ξεπέρασε το όριο, την προσέβαλε και ήταν λάθος μας. Το λέω σαν Αφροδίτη αυτό, δεν ξέρω η Ηλιάνα τι άποψη έχε...Ήταν λάθος ο σχολιασμός, ξεπεράσαμε τα όρια», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR