counter

Αφού αγόρασε ένα ωραιότατο και οικονομικό μποτάκι με 20 ευρώ γιατί το κατέστρεψε βάζοντας άσπρο καλτσάκι;

Αφού αγόρασε ένα ωραιότατο και οικονομικό μποτάκι με 20 ευρώ γιατί το κατέστρεψε βάζοντας άσπρο καλτσάκι;
Αφού αγόρασε ένα ωραιότατο και οικονομικό μποτάκι με 20 ευρώ γιατί το κατέστρεψε βάζοντας άσπρο καλτσάκι;

Δε χρειάζεται ένα ρούχο ή ένα παπούτσι να κοστίζει μια περιουσία για να κλέψει τις εντυπώσεις. Τον τελευταίο καιρό οι star μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις ενδυματολογικές τους επιλογές που πολλές φορές είναι αρκετά οικονομικές. Κάτι τέτοιο διαπιστώσαμε και στην περίπτωση της Katie Price, η οποία αγόρασε το ωραιότατο και οικονομικό μπεζ μποτάκι των 20 ευρώ, Boohoo, που το κατέστρεψε όμως φορώντας άσπρο καλτσάκι! Θα μου πεις δε μπορούμε να τα ‘χουμε όλα.

Η Katie Price, γνωστή τηλεπερσόνα, που  πρόσφατα είχε συγκλονίσει με το βιβλίο της αναφερόμενη στο πώς είναι η ζωή μαζί με τον αυτιστικό γιο της, έκανε τα ψώνια της στο Sidney και απόλαυσε τη βόλτα της μαζί με καλούς φίλους.

Η πληθωρική Katie Price εντυπωσίασε με το casual look της αλλά κατέστρεψε το ωραιότατο και οικονομικό μποτάκι της φορώντας από μέσα άσπρο καλτσάκι. Με ένα τιρκουάζ top και ένα αρκετά καυτό σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα μαυρισμένα πόδια της η γνωστή τηλεπερσόνα απολάμβανε την ηλιόλουστη μέρα με την παρέα της. Συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών πάνω της αλλά το “έχασε” λίγο στο… κάτω της!

Η 35χρονη Katie Price που προκαλεί εντυπώσεις κάθε φορά που εμφανίζεται, αυτή τη φορά θύμιζε κάτι από τουρίστα με πέδιλο και κάλτσα!

Η ίδια είναι άξια συγχαρητηρίων γιατί μεγαλώνει το γιο της με αξιοπρέπεια παρόλο που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του αυτισμού και των διαταραχών που προκύπτουν κατά καιρούς. Σε αυτήν την ιστορία είναι μόνη αφού ο βιολογικός πατέρας του παιδιού και διάσημος ποδοσφαιριστής του αμερικανικού ποδοσφαίρου Dwight Yorke δε δίνει δεκάρα για το 10χρονο αγόρι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR