counter

Άφησε πίσω το παγωμένο Λονδίνο και πλατσουρίζει στην Καραϊβική!

Άφησε πίσω το παγωμένο Λονδίνο και πλατσουρίζει στην Καραϊβική!
Άφησε πίσω το παγωμένο Λονδίνο και πλατσουρίζει στην Καραϊβική!

Η Kimberley Garner βαρέθηκε τον κρύο χειμώνα του Λονδίνου και έτσι πέταξε παλτό και μπότες φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και έβαλε πλώρη για Καραϊβική. Η δημοφιλής ηθοποιός και σχεδιάστρια εσωρούχων, αποφάσισε να βρει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και να αναζωογονηθεί στη παραλία του St. Barts.

Το μαύρο μπικίνι της Kimberley Garner συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς διαθέτει αρκετά εντυπωσιακό κορμί, γυμνασμένο και σφιχτό χωρίς ίχνος κυταρρίτιδας ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Στην ίδια παραλία βρέθηκε με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά “Made in Chelsea”, Spencer Mathews ο οποίος δεν μπόρεσε να μην εντυπωσιαστεί από την sexy εμφάνιση της Kimberley Garner.

Η Kimberley Garner για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη παραλία επέλεξε μαύρο brasilian μπικίνι που μεταβίας κάλυπτε τα απαραίτητα. Το πάνω μέρος του μαγιό ήταν και αυτό αρκετά sexy καθώς αγκάλιαζε με χιαστί σχέδιο την καλλίγραμη φιγούρα της ηθοποιού. Τα ξανθά μαλλιά της είχε μαζέψει σε έναν ατημέλητο κότσο για να τα προστατέψει από το θαλασσινό νερό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR