counter

Αδυνάτισε τόσο... που έσπασε στο πρόσωπο και έγινε πλισέ!

Αδυνάτισε τόσο... που έσπασε στο πρόσωπο και έγινε πλισέ!
Αδυνάτισε τόσο... που έσπασε στο πρόσωπο και έγινε πλισέ!

Η Δούκισσα του York, Fergie αν και είναι 54 χρονών δείχνει να είναι πολύ μεγαλύτερη στην όψη, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε όχι και τόσο κολακευτική εικόνα. Το πρόσωπο της από τα πολλά κιλά που έχασε δείχνει άτονο, κουρασμένο αλλοιωμένο και θα έλεγε κανείς ότι έχει γίνει πλισέ.

Η Fergie έχει χάσει περίπου στα 30 κιλά ακολουθώντας μια δίαιτα που όπως φαίνεται είχε αποτέλεσμα αφού αδυνάτισε. Ωστόσο, έχασε τη λάμψη της καθώς το πρόσωπο της έσπασε αρκετά και τη δείχνει περισσότερο ταλαιπωρημένη παρά ανανεωμένη.

Η δίαιτα σε συνδυασμό με την πεζοπορία που έκανε κάθε μέρα στο βουνό την βοήθησαν να αδυνατίσει και να απαλλαχθεί από τα παραπανίσια κιλά αλλά της έκαναν το πρόσωπο πλισέ και άχρωμο που δείχνει ότι η Δούκισσα τουYork ίσως να χρειάζεται βιταμίνες.

Σύμφωνα με δηλώσεις που είχε κάνει το Δεκέμβριο του2013 η Fergie δεν έκανε τη δίαιτα μόνο για να χάσει κιλά, αλλά ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει στην καταπολέμηση της παγκόσμιας παχυσαρκίας. Κατάφερε να αδυνατίσει βέβαια αλλά κατέληξε με ένα πρόσωπο πλισέ και πιο γερασμένο.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR