counter

Αδυνάτισε και πια γυμνάζεται και στις βραδινές της εξόδους!

Αδυνάτισε και πια γυμνάζεται και στις βραδινές της εξόδους!
Αδυνάτισε και πια γυμνάζεται και στις βραδινές της εξόδους!

Έκπληξη προκαλεί η εμφανής αλλαγή στο κορμί της Vicky Pattison που δείχνει να μην έχει ίχνος λίπους πλέον. Η διάσημη τηλεπερσόνα της Βρετανίας το έριξε στην γυμναστική και στην σκληρή διατροφή και μετά από αρκετές ώρες κόπου και μόχθου έγινε έτσι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες.

Από τότε που απαλλάχτηκε από τα παραπανίσια κιλά γυμνάζεται παντού. Γυμνάζεται και σε βραδινές εξόδους. Η ίδια μετά το χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, Ricci Guarnaccio, το 2012, έπεσε ψυχολογικά αλλά όλα δείχνουν ότι πλέον έχει βάλει πλώρη για τον επόμενο.

Στον μοναδικό άντρα που χαρίζει πλέον τις ώρες της καθημερινότητας της η Vicky Pattison είναι στον προσωπικό γυμναστή της. Αλλά και αυτός να μην είναι παρόν εκείνη φροντίζει να ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του αφού η ίδια γυμνάζεται παντού, ακόμη και στα club όταν βγαίνει να διασκεδάσει.

Τα πόδια της με τα παραπανίσια κιλά χαλάρωση και κυτταρίτιδα, αλλά πια έχουν αντικατασταθεί από τα καλλίγραμμα αδύνατα και γραμμωμένα πόδια της που τα επιδεικνύει κάθε φορά που επιλέγει να κάνει βραδινή έξοδο. Ούτε και η ίδια δεν πιστεύει την τεράστια αυτή αλλαγή της και σίγουρα γυμνάζεται ακόμη και στον ύπνο της φοβούμενη ότι μπορεί να ξαναδεί τον εαυτό της όπως ήταν πριν.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Vicky Pattison σε βραδινή της έξοδο και ήταν πιο αδύνατη από ποτέ. Ο ιδρώτας που έχυσε κάνοντας σκληρή γυμναστική απέδωσε καρπούς. Η celebrity φοράει ίσως το πιο στενό και μικρό σε μέγεθος φόρεμα που έχει βάλει ποτέ. Δείχνει λαμπερή άνετη και πλέον γεμάτη αυτοπεποίθηση για τα καλογυμνασμένα πόδια της.

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι έκανε ασκήσεις γυμναστικής την ώρα που ήταν στο νυχτερινό club και δε δίστασε να ποζάρει έτσι στο φωτογραφικό φακό. Η Vicky Pattison συνήθισε να κάνει προβολές για να σφίξουν οι μηροί και της έμεινε κουσούρι. Στη φωτογραφία που βλέπετε η νεαρή star γυμνάζεται ακόμη και κατά τη διάρκεια της βραδινής της εξόδου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR