counter

Άδωνις Γεωργιάδης: "Πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ένα σάιτ ότι έδερνα την Ευγενία"

Άδωνις Γεωργιάδης: "Πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ένα σάιτ ότι έδερνα την Ευγενία"
Άδωνις Γεωργιάδης: "Πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ένα σάιτ ότι έδερνα την Ευγενία"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε την Παρασκευή (10/02) καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα social media, στη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και την απόχη της από την τηλεόραση.

«Τα social media είναι ένα όπλο. Αν το ξοδέψεις για να πεις μια βρισιά έχεις χάσει το δικό σου όπλο. Έχω πολλούς haters. Λόγω ανωνυμίας βγάζουν πολύ τοξικότητα. Μου έχει τύχει να βρίσουν τη μάνα μου και να ευχηθούν να πεθάνουν τα παιδιά μου. Πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ένα σάιτ ότι έδερνα την Ευγενία. Μέσα σε δυο μέρες το πήραν όλοι αυτό στο διαδίκτυο και το έκαναν viral. Με φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα; Εγώ είμαι ο πιο αντίθετος που υπάρχει στον πλανήτη σε κάτι τέτοιο. Φυσικά και κινήθηκα νομικά, αλλά το διαδίκτυο έχει πολύ αργές διαδικασίες. Ευτυχώς βγήκε η Ευγενία και το ξεκαθάρισε. Ειναι πολύ ωραίο πράγμα το διαδίκτυο αν το χρησιμοποιείς με υπευθυνότητα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης: Aδωνις Γεωργιάδης: "Για να μην διαβάζω ανοησίες τα έξοδα της Eυγενίας τα πληρώνουμε εμείς και όχι το κράτος"

Σχετικά με την πολύχρονη τηλεοπτική απουσία της Ευγενίας Μανωλίδου, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε: «Δεν απαγορεύω στην Ευγενία να κάνει κάτι. Συνεννοούμαστε μεταξύ μας και αν θέλει να κάνει κάτι τηλεοπτικό μπορεί να το κάνει.

Η Ευγενία τότε μπήκε στην τηλεόραση με έναν συγκεκριμένο προσωπικό στόχο, να πάρει χρήματα για να αποπληρώσει χρέη του παρελθόντος. Έτυχε να είναι στην τελευταία εποχή της καλής εποχής της τηλεόρασης πριν τη χρεοκοπία. Έκλεισε τους λογαριασμούς της. Δεν της άρεσε ιδιαίτερα, δεν την εξέφραζε καθόλου η τηλεόραση και δεν ήθελε να συνεχίσει.

Η “Στιγμή της Αλήθειας” ήταν πολύ δύσκολη, μετά όμως έκανε και το “Dancing with the stars”, το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, το “MasterChef”… Για τη Στιγμή της Αλήθειας” την είχα ενθαρρύνει να το κάνει, παρόλο που ήταν ένα show που δεν άντεχα να το βλέπω καθόλου. Ήταν πολύ ακραίο για τα δικά μου γούστα, ήξερα όμως ότι η Ευγενία θα τα καταφέρει και πράγματι, ήταν πολύ καλή.

Είναι εντυπωσιακό γιατί έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Ευγενία έχει να κάνει τηλεόραση και δεν υπάρχει χρονιά που να μην της κάνουν πρόταση. Όμως, εκείνη δε θέλει. Ασχολείται πάρα πολύ με την ελληνική αγωγή…».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR