counter

Άδωνις Γεωργιάδης: “Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, η λάσπη δούλεψε πολύ”

 Άδωνις Γεωργιάδης: “Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, η λάσπη δούλεψε πολύ”
Άδωνις Γεωργιάδης: “Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, η λάσπη δούλεψε πολύ”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή 30/10 ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην παρουσιάστρια ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να την κακοποιεί σωματικά.

Δείτε επίης - Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη: "Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες εναντίον της οικογένειάς μου ξεπέρασε κάθε όριο"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση εξηγώντας χαρακτηριστικά ότι κάτι τέτοιο είναι αποκρουστικό και ότι όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα ενός site.

Όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Το δημοσίευμα αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό site. Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη και μου το έστειλαν εκείνη την ώρα από το γραφείο Τύπου. Το είδα και δεν έδωσα, πιστέψτε με, την παραμικρή σημασία. Ήταν από ένα site τόσο ασήμαντο και ένα θέμα τόσο εξωφρενικό που είπα “ποιος ασχολείται;”.Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο twitter κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε και η Ευγενία, το μαζέψαμε και σταμάτησε» είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Ανάπτυξης συμπλήρωσε: «Για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Προφανώς, η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, είναι κάτι που είναι αποκρουστικό. Ό,τι το χειρότερο! Γι’ αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα γιατί λέω ότι δε θα πιστέψει κανείς για μένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως, η λάσπη δούλεψε πολύ».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR